Sztárok verekednek az RTL Klubon

2004.02.20. 05:22
Dopeman elégtételt vesz Majkán, Szabolcs pedig megküzd Segallal az RTL új műsorában, ahol a pofonok igaziak lesznek, az ütésektől pedig ágyék- és fogvédő óvja majd a sztárokat.
Március egyik hétvégéjén tűzi műsorára az RTL Klub a Sztárbox című egész estés programot, amelyben a csatorna sztárjai csapnak össze egymással a ringben. Az egyetlen egyszer sugárzott showműsorban négy mérkőzés láthatnak majd a nézők, ahol is nyolc ismert médiaszemélyiség, könnyűzenész és valóságshow szereplő méri össze az erejét a profi ökölvívás szabályai szerint.

A műsor három férfi párja Kozsó és a Back to Black énekese Bebe, az egymással rivalizáló két rapbarát Majka és Dopeman, valamint a Való Világ első szériáját megnyerő Szabolcs, és a nemrégiben kiesett Segal. Ezenkívül a Survivor győztese, Tünde verekszik majd meg a Való Világ 3 következő kiesőjével.

Felkészültek

A résztvevők többhetes felkészülés után szállnak majd ringbe, a boksz alapvető fogásait pedig profi ökölvívóktól sajátítják el. A produkció szakmai vezetője Kovács István lesz, aki szakkommentátorként is részt vesz majd a mérkőzéseken. A tervek szerint a csatorna két másik profi ökölvívója, Erdei Zsolt és Kótai Mihány is részt vesz majd az eseményen, sőt a felkészülési időszakban szakmai tanácsokkal is segítik a sztárokat.

A mérkőzéseket a profi boksz szabályai szerint fogják tartani, vezető bíró és pontozó bírók jelenlétében. A mérkőzések azonban rövidebbek lesznek a profi bokszban megszokottnál, a férfiak négy két perces menetben mérik majd össze az erejüket, míg a nők, háromszor másfél percig fognak küzdeni. A játékosok a sérülések elkerülése érdekében védőfelszerelést viselnek majd, szándékos szabálytalanságért pedig azonnal leléptetik majd a versenyzőket.