Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Lezuhant a díszletről az Operett két művésze

2006.06.01. 10:00
Az Operettszínház keddi próbáján baleset érte a Rudolf című musical egyik szereposztásának két főszereplőjét. Vágó Bernadettet állítólag vízágyban vitték el a mentők, de a színház sajtóosztálya szerint se az ő, se Dolhai Attila sérülése nem súlyos.

A Budapesti Operettszínház Igazgatósága szerdán sajtóközleményben tudatta, hogy a színház 2006. május 30-i próbáján balesetet szenvedett a Rudolf című produkció két szereplője. A baleset körülményeinek kivizsgálása folyamatban van, ezek eredményéről a későbbiekben adnak tájékoztatást, áll a közleményben.

Nem súlyos

Egy olvasónk felhívta a figyelmünket egy keddi fórumbejegyzésre, mely részletesen taglalja az esetet. A bejegyzés szerint a Rudolf első szereposztásának két főszereplője, Dolhai Attila és Vágó Bernadett leesett a díszletről, amikor egy híd, amin álltak, hamarabb szétnyílt, mint kellett volna.

Mindketten a hátukra estek, Vágó Bernadettet a bejegyzés szerint vízágyon vitték el a mentők. Az Operettszínház sajtóosztálya megnyugtatólag közölte, hogy Dolhai Attila szombaton már színpadra áll, és Vágó Bernadett sérülése sem súlyos, bár az ő felépülése még napokba telhet.

A Rudolf május 26-ai premierjét egy három héttel ezelőtti ételmérgezés is veszélyeztette, amikor egy ételszállító cég borjúpaprikása miatt 16 operettszínházas munkatársat kellett kórházba szállítani. Az eset miatt végül nem maradtak el előadások.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

A legmenőbb síterepek

Csodás panoráma, jó levegő, szép pályaszállások, a téli sport szerelmeseit ezek várják.