Megdobálták a Guns N' Rosest

2010.09.03. 16:02
Másfél órát késtek, majd 22 perc után le is mentek a színpadról, mert a dühös nézők palackokkál dobálták őket. Később visszamentek zenélni, de akkor már a rajongók jelentős része rég hazament.

Igencsak próbára tette az ír rajongókat az Axl Rose-zal színpadra lépő Guns N'Roses, amely másfél órás késéssel jelent meg, majd miután megdobálták őket, magára hagyták a közönséget. Az ír koncertszervezők elmondásuk szerint mindent megtettek, hogy időben színpadra könyörögjék a bandát, amely végül közel 90 perces késéssel volt csak hajlandó kimenni. A színpadon állva a második számnál Axl Rose megkérte a közönség tagjait, hogy ne dobálják műanyag palackokkal, mert ellenkező esetben levonul a zenészekkel.

A banda még 22 percig próbálkozott, de a palackeső nem enyhült, így végül tényleg elhagyták a színpadot. Később visszamentek, és mintegy 90 percig szórakoztatták a rajongókat, akik közül addigra már sokan távoztak.

A koncertszervezők elismerték, az énekes híres arról, hogy jelentős késéssel lép színpadra. Legutóbb a brit rajongókat várakoztatta meg a readingi fesztiválon, de Budapesten is két órával a meghirdetett kezdési időpont után tévedt fel a színpadra. Ugyanakkor kiemelték, egy előadó sem érdemli meg, hogy céltáblaként megdobálják.