Gyurcsány Ferenc a DJ-pultban

2014.12.27. 14:46

Azok után, hogy kiderült, Deutsch Tamás életében nem drogozott, hogy Fodor Gábornak még a saját párttársai is azt feltételezik, a Fidesz pénzeli a Dumb és Dumber sztárját, vagy, hogy mégsem valósul meg az energiacella, azt gondoltuk, nagyobb meglepetés már nem érhet minket 2014-ben. Óriásit tévedtünk.

Az idei választási kampány alatt több politikus is bevetette magát ideig-óráig a budapesti bulinegyedbe, Bajnai Gordonnal például jómagam is hamburgereztem a Holló utcában. De van egy politikus, akinek a kampány nem ér véget a választásokkal, sőt! Valaki, akit azóta sem lehet kiebrudalni a belvárosi szórakozóhelyek környékéről: gyakorlatilag nincs olyan hipszter a városban, akinek ne lenne még közös képe az instagramján vele.

1170781 424503451002047 781586874 n
Fotó: Kolor / Facebook

Számtalan látomásos beszédet hallhattunk már a demokratikus Jézus Krisztustól, de most valami egészen mással készült: december 29-én a Nagy Buliztatók szervezésében nem más, mint Gyurcsány Ferenc áll be a DJ-pult mögé az Erzsébet téren a Design Terminállal egy épületben működő Terminál Étteremben, hogy olyan masszív demokratikus DJ-szettel melegítse be a bulit, hogy aki azt végighallgatja, 31-én már ne is legyen kedve elmenni sehová. Nagyon meglepődnék, ha az étteremmel szomszédos Design Terminál stratégiai igazgatója nem az első sorban tolná végig a bulit!

Forrásaink szerint Gyurcsány már izgatottan készül a bulira, válogatja a zenéket. A szett természetesen meglepetés lesz, annyit azonban már eddig is tudtunk, hogy a volt miniszterelnöknek bejön Majka zenéje.