50 Cent szerint egy 21 szobás palota a létminimumhoz is alig elég

2015.08.03. 16:32

Nehéz eldönteni, hogy most akkor hogyan is áll anyagilag a rapper Curtis "50 Cent" Jackson. Bírósági ügyek, csődeljárás és egyre haloványabb zenei és mozis karrier jellemzi Jackson jelenlegi helyzetét. Mondhatnánk, hogy szegény embert még az ág is húzza, csakhogy megtudtuk, milyen körülmények között kell ezt a sok feszültséget elviselnie a rappernek.

Nos, akinek 21 hálószobája, 24 fürdőszobája, moziterme, kosárlabda-pályája, medencéje és egy saját barlangja(!) van potom 7 hektárnyi területen, arról elmondhatjuk, hogy nincsenek anyagi gondjai. 50 Cent az elmúlt néhány hetet az otthoni kényelem helyett leginkább ügyvédek társaságában töltötte, miután beperelte őt a szintén rapper Rick Ross korábbi barátnője Lastonia Levinston, azzal a váddal, hogy Jackson feltöltött az internetre egy meglehetősen erotikus tartalmú videót a hölgyről.

Fotó: Google Earth

A bírói döntés szerint a rappernek 5 millió dolláros kártérítést kellene fizetnie, ám néhány nappal az ítélet kihirdetése után 50 cent bedobta sokadik csődeljárását. Lastonia Levinston ügyvédje szerint ez csak kifogás, és a rapper így próbál kibújni a fizetés alól. 50 Cent fényűző palotájából kiindulva ez az 5 millió dollár nemigen vágná földhöz. A rapper viszont másképp látja, és nem fogja a pénzt csak úgy boldog-boldogtalanak osztogatni, sőt némi védelemre is szüksége lehet. Erről Conan O'Brien műsorában beszélt részletesebben:

Persze, hogy szükségem van védelemre. Ha sikeres vagy, egy célkereszttel a hátadon mászkálsz, ráadásul nyilvánosan. Az ilyen ember tökéletes célpont mindenféle perekhez.

Hogy a rappernek tényleg nincs pénze, vagy egyszerűen csak nem ízlik neki a kártérítés gondolata, mindenki döntse el maga, de hatalmas birtokát elnézve nem hiszem, hogy aggódnunk kellene érte. Az énekes-színészt legközelebb október 15-től láthatjuk a Southpaw című filmben.