Mindenki Beyoncét bámulja

videodiszko
2016.02.06. 10:12

Az eheti videódiszkóban bepótoljuk a lapzárta után érkezett Coldplay + Beyoncé sztárcsapatot, megnézzük, hogy mire képes mostanában a Primal Scream, és bemutatunk egy csupa emojiból álló világot.

Cavern Of Anti-Matter: Liquid Gate (featuring Bradford Cox)

rendezte: Peter Strickland

A Duke Of Burgundy és a Berberian Sound Studio rendezője összerakott egy mikroszkopikus effektekkel készített videoklipet a Stereolab egyik tagjának a Deerhunter frontemberével készült számához? Naná, hogy ezt fogjuk első helyre rakni!

FIDLAR: Why Generation

rendezte: Ryan Baxley

Emoji az egész világ a FIDLAR új klipjében, még a zenekar tagjai is, sétálnak az emoji-városban, megnéznek egy emoji-balesetet, közben süt az emoji-Nap, az emoji-állatok meg kiszabadulnak az emoji-állatkertből. Mondtam már, hogy az egészet emojikból rakták össze?

The Dead Weather: Impossible Winner

rendezte: Sophie Muller & Ross McDowell

Jack White mintha megakadt volna a kései White Stripes-sztilónál, amikor minden kicsit karneváli meg cirkuszi volt. A jelenlegi zenekarának is olyan klipje van, amiben a tagok egy fekete-fehér, elég rémisztő világban torzszülötteket játszanak, miközben szó szerint hatalmas szájú kopaszok ordibálnak velük. Sajnos ez az a típusú klip, amikor hallani is lehet mindezt.

Junior Boys: Over It

rendezte: Lee Skinner

Létezésének 12. évében sem hiszem el, hogy a kanadai Junior Boys tagjai így néznek ki, pedig még élőben is láttam őket fellépni. Ez a klip egy ideig kicsit komoly szociónak indul, aztán amikor Jeremy Greenspan énekes odaér a zöld háttér elé, akkor beindul a dili. A dili pedig igazából videotrükköket jelent, ami egyszerre hajaz a Junior Boys új lemezének borítójára, és erre a borzalmas Rush-videoklipre.

Leon Bridges: The River

rendezte: Miles Jay

Leon Bridgest nagyon szeretjük, úgyhogy ha még itt a szerkesztőségben nagyon cinikusak is vagyunk, nehéz ellenállni egy hatperces, eléggé érzelmes és megható kisfilmnek, amit az albumát záró, önmagában is érzelmes és megható The Riverhez rendeztek. #BlackLivesMatter, stb.

DJDS: I Don't Love You

rendezte: Daniel Pappas

Életemben összesen nagyjából két és fél napot töltöttem Los Angelesben, úgyhogy ki merem jelenteni, hogy aki a hamisítatlan Los Angeles-i fílingre kíváncsi, az mindenképp nézze meg ezt a videót, amiben egy Jakab Juli-klón sétálgat ártatlanul a szórakoztatás fővárosának utcáin.

Primal Scream & Sky Ferreira: When The Light Gets In

rendezte: Douglas Hart

Nem várt fordulat: kiadott egy közös számot Bobby Gillespie és Sky Ferreira, és tök jó! A hozzá készült videoklip majdnem ugyanannyira, a két főszereplő pózol, csábítóan és vagányul néznek egymásra, majd ránk, néha színes fényekbe takaróznak, az egész kicsit olyan, mint amikor hatvanas évekre hajazó klipek lepték el az MTV-t a kilencvenes években.

Coldplay: Hymn For The Weekend (featuring Beyoncé)

rendezte: Ben Mor

A modern popzene két nagyágyújának közös száma/klipje kicsit olyan benyomást kelt, mintha nagyon szeretne nekem eladni egy új internetcsomagot, pedig ilyenről szó sincsen benne, egyszerűen csak a színek, meg a vágás, meg a digitális effektek kicsit olyanok, mint amiket a reklámoktól megszoktunk. Beyoncé kicsit fura az indiai mozivásznon, Chris Martin meg nyilván mindenhol úgy néz ki, mint aki nagyon nem illik oda, szerintem a saját házából is kilóg. Egyébként Beyoncét és a Coldplayt a hétvégi Super Bowlon lehet majd látni, azt pedig testvérünkön, a 120yardon lehet követni.

Semmiképpen se hagyjátok ki az eheti PJ Harvey-klipet, arról itt írtunk bővebben.

Ne maradjon le semmiről!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!