Avicii nem lép fel többet

2016.03.29. 13:47
12 hozzászólás

Hosszú posztban jelentette be Tim Bergling, azaz Avicii, hogy 2016 lesz az utolsó év, amikor turnézik és fellép, ugyanis szeretné lezárni az életének ezt a szakaszát. Úgyhogy jövőre már biztos nem jön a Szigetre. Ami nagy veszteség, hiszen ő volt az, akinek sikerült a nemzetközi fesztiválra visszaterelni a magyarokat.

Avicii elég sejtelmesen fogalmaz, azt mondja, hogy „sosem fogja elengedni a zenét”, és kommunikálni is fog a rajongóival, de túl kevés ideje maradt, hogy foglalkozzon az emberre a művész mögött.

Avicii megköszönte a rajongóinak, azoknak is, akik valami szemét dolgot kommenteltek a posztjai alá, vagy csak letöltötték az egyik számát, megköszönte a kollégáknak, a stábjának, és a családjának is. Azzal fejezte be a posztot, hogy akár még vissza is térhet, de még nem rögtön. Illetve az aláírása alá odarakta az új telefonszámát is.

Ne maradjon le semmiről!

Csodás Török Riviéra

Akár féláron utazhat idén Törökország fantasztikus tengerpartjaira.

Balatoni nyár!

Gyerekkel nyaralna vízparton? Egy fergetegesen bulis hetet szeretne átélni? Biztonságos terepet, szép tájat keres kerékpár túrához? Vegye célba a Balatont! Keressen szállást itt!