Akár ön is megveheti Prince villáját

2016.04.27. 18:43

Prince múlt heti halálát követően az Engel & Völkers ingatlanügynökség jelentette, hogy korábbi marbellai otthona továbbra is megvásárolható. Az Adorna Tierra névre hallgató „teljesen felújított és lenyűgöző” spanyolországi villát 5,3 millió euróért kínálják eladásra - írja a thelocal.es. Az ügynökség szóvivője elmondta, hogy Prince halála óta megnövekedett az érdeklődés az ingatlan iránt de az is kiderült, hogy a jelenlegi tulajdonos nem akarja elkapkodni az eladást, ugyanis szereti a helyszínt, a házat és azt is, hogy köze van Princehez.

A zenész 1990-ben egy itt adott koncerten szeretett bele Marbellába, főleg annak El Paraíso (Paradicsom) nevű részébe.  8 évvel később meg is vette a birtokot akkori feleségének, Mayte Garciának. Az ügynökség állítása szerint a villa emellett Prince több számához is inspirációként szolgált. A művész saját, jól felismerhető stílusában dekorálta ki a házat, a szobák lila színűre vannak festve, egy szekrényen pedig díszes védjegye található.

A párnak született gyermeke, de nem sokkal utána meghalt egy ritka betegségben. Végül 2000-ben elváltak, a villa pedig egy tulajdonosváltás után két éve ismét piacra került, de azóta nem talált vevőre. Az Engel & Völkers szóvivője szerint ez valószínűleg éppen a zenész egyedi stílusának köszönhető, mivel a jelenlegi trend inkább a kortárs házakat részesíti előnyben, a néhai zenész korábbi háza viszont inkább klasszikus stílusú.

A közel 700 négyzetméteres villa Marbella nyugati részén található, egy több mint 4800 négyzetméteres telken. Az ingatlanügynökség leírása szerint a házból „lélegzetelállító kilátás nyílik a dombokra és a Földközi-tengerre”, de ezen kívül is rengeteg pozitívummal büszkélkedhet. A nagyjából száznegyvenezres lélekszámú városban több luxusvilla és golfpálya is található, így jó döntés lehet bárkinek, aki élvezni akarja az életet és ezt meg is tudja fizetni.