Ambrus
-7 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • proposal-kitten-e1480780416127
  Fotó: Kat Woodley

  Mármint szó szerint. Vagy oké, majdnem szó szerint. Az angol Metro írta meg Kat és Jared történetét: a pár szeretett volna egy kiscicát Shamus nevű kutyájuk mellé, úgyhogy Jared hazavitt egyet egy menhelyről. És rátett egy kis bilétát is, amin viszont nem az állat neve szerepelt, hanem egy kérdés: "Hozzám jössz feleségül??". Kat pedig igent mondott, és minderről szerencsére még videó is készült.

  Mi pedig csak annyit fűznénk hozzá ehhez, hogy ha megtetszett az ötlet, önök se habozzanak felkeresni egyet a számtalan itthoni, mindig túltelített menhely közül, ha másért nem, hát azért, mert a világtörténelemben talán még sosem volt senki, aki egy ilyen tekintetnek nemet tudott volna mondani.

 • 60 éves múlt - november 27-én - Bárdos Deák Ági egy korosztály ikonja, aki a Kontroll Csoport énekese volt a 80-as években, most meg szülinapja alkalmából országos koncertturnéra indul.

  Izgi, ugye? Budapesten a Fáklya Klubban, december 10-én lép fel este nyolctól. Tudj róla, és menj el!

 • A 444.hu egyik olvasója küldte a lapnak a fotót amin az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai karának Mérnök informatikus szakán a Programozás I. nevű tárgy második zh-jának egyik feladata látható.

  Orbán Viktor bejelentette, hogy minden nyugdíjas kap egy tízezer forintos Erzsébet-utalványt, majd miután a kormányból VALAKI (ami ugye azt jelenti, hogy érthetetlen okból nem árulják el, hogy ki) megkérdezte a Postát (vagy nem is kérdezte meg? Ki tudja?), hogy mennyiért vinnék az utalványokat, Lázár János bejelentette, hogy a 482Ft/utalványos ajánlat túl drága lett volna, így a kormányhivatalnokok fogják kiszállítani.

  Ezt néhány nap után, látva a realitásokat és a szakszervezet ellenállását visszavonták, mondván, mégis a Posta viszi ki. Meg is állapodtak már, de most pedig szintén érthetetlen okból azt nem sikerül elárulnia sem a kormánynak sem a Magyar Postának, hogy az újabb tárgyalásokon, milyen utalványonkénti árat sikerült kialkudniuk. Amit tudunk, hogy az utalványokhoz hozzácsaptak egy személyes üdvözletet is Orbán Viktortól, ami gondolom egyáltalán nem drágítja meg az ajándék célba juttatását (DE!)

  Mindenesetre az Óbudai Egyetemen most 120 percet kaptak a programozók a kiszállítás problematikájának megoldására. Remélem a megoldást eljuttatják a Miniszterelnökségre és a Miniszterelnöki Kabinetirodába.

  A képet köszönjük a 444-nek.

 • Ez alapvetően egy filozófiai kérdés, de azért a gyakorlatban is választ lehet adni rá.

  (Az egész videó tökéletes, innen van.)