Anna, Anikó
13 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • "Kérsz valamit enni?" – lehet majd skandálni a Szigeten is. A Dubem K a fesztivál utolsó napján (augusztus 15-én, kedden) fog fellépni. A csapat este tizenegytől az Afro-Latin-Reggae Faluban játszik majd. A koncert már a programfüzetben is szerepel, a Búzadara és Gulyás című opuszok szerzői fél órás műsort ígérnek, és a Facebookjuk szerint már gőzerővel próbálnak a bulira.

 • Csakúgy, mint azt a los angelesi férfit, akinek egy csomagját még március elején foglalták le és

  • két, több mint félméteres királykobrát,
  • valamint három albínó kínai lágyhéjú teknőst találtak.

  A 34 éves Rodrigo Franco ráadásul a gyanú szerint ugyanezen a napon fel is adott hat teknőst Hong Kongba. A férfi beismerte, hogy korábbi csomagokban összesen 20 kígyót kapott már, de állítása szerint azok egytől egyig meghaltak a szállítás során. 

  Ha bűnösnek találják, Franco akár 20 év börtönt is kaphat az illegális csomagok miatt.

  (Sky News)

 • A Budakeszi Vadaspark egy újabb remek videóval jelentkezett, ezúttal Baltazár a muflonokról mesél, nem is akárhogy.  

  A videóhoz pedig egy poszt is tartozik, érdemes elolvasni:

 • Minden idők legszarabb grillpartyját tartotta meg egy córdobai férfi, aki vasárnap egy tóparton állt neki sütni a tradicionális spanyol barbacue-steaket, az asadot.

  Hordozható grill használata helyett úgy döntött, tábortüzet rak a sütögetéshez, ebből lett a baj:  a tűz hamarosan átterjedt néhány szomszédos legelőre, és innen már nem volt megállás.

  Száz hektár égett le, ötven tűzoltó és három repülőgép oltotta a tüzet négy órán keresztül.Személyi sérülésről egyelőre nem érkeztek hírek, az okozott kár becslése pedig folyamatban van. A tüzet elindító férfit a rendőrség letartóztatta, beismerő vallomást tett.

  (The Bubble)