Ottó
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Évente hárombalatonnyival több víz folyik ki az országból, mint amennyi bejön, egyes területeink már félsivataggá váltak. A kormány most újra víznagyhatalommá tenne minket, de kérdéses, hogy mennyien vállalják be a hatalmas kiadásokat. A környezetvédők véleményére viszont most se nagyon voltak kíváncsiak.

Olvasóink, munkatársaink és ismert közéleti szereplők arról, mit jelent nekik az Index, mit szeretnek és mit nem szeretnek lapunkban. Sajó Dávid-póló, hit, jelkép és fröcsögés.

tovább...

Nagyon kevesen kapták el a vírust Magyarországon, erősítette meg a négy orvosi egyetem országos felmérése. A vírus nemcsak az időseket, de a tinédzsereket is elérte. A nyáron érdemes figyelni a légkondicionálóra, Romániában már ott van a második hullám.

Olyan befolyás ért minket, amelynek vége a szerkesztőség megszűnése. Aggódunk, hogy egy csapásra, egy szervezeti váltással elvesznek azok az értékek is, amelyek miatt ma az Index az ország legnagyobb és legolvasottabb lapja lett.

22 évvel ezelőtt követték el a magyar kriminalisztika történetének legdurvább robbantásos merényletét Budapest belvárosában. Az Aranykéz utcai merényletnek négy halottja és húsznál több sebesültje volt.

ezen a napon

Kínában jártunk, és kipróbáltuk a Wechatet, amit egymilliárdan használnak, és egyszerre Messenger, Facebook, Instagram, bankkártya, metróbérlet és személyi igazolvány.

Videók

„Amiatt érzem rosszul magam, hogy valahol most duzzog, és engem hibáztat, pedig én őszintén és minden tejszínhab nélkül elmondtam a véleményem.”

Közélet

Susannah és Henry Kable elítéltként vitték Ausztráliába. Mégis ők lettek a felperesek az ország első polgári perében.

Eltűntek a kalauzok, őrült tervek születtek az Astoriához, nevet kapott a Libegő, és épült a HÉV a Batthyány tér felé.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Gazdagrétnél is menőbb helyet keres? Megtalálja Sasadon egy újszerű, jó árú, tágasabb lakóparki lakás formájában.

Új oldalát mutatja meg az akciósztár egy szívmelengető romkomban, a Made in Italyban, amelyben Natasha Richardsonnal közös fiával, Micheál Richardsonnal játszanak apát és fiát.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!