Gizella
9 °C
14 °C
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Különös kis térplasztika kért helyet magának a fővárosban, méghozzá a Szabadság hídon. Kolodko Mihály miniszobra eleinte az alkotó kerékpárjának vázán himbálózott, majd állandó panorámára cserélte folyton változó pozícióját.

  A kihelyezés nem légből kapott, a hidat eredetileg a császárról nevezték el, azonban a németek 1945 januárjában felrobbantották, így ne csodálkozzunk azon, hogy helyet kért magának az építményen. A monarchia uralkodójának függőágyban történő ábrázolása meglehetősen szokatlan, de mindenképp izgalmas. Kérdés, meddig láthatjuk a kis szobrot, melyet az alkotó két lakattal rögzített a hídhoz.

 • Hiába próbálták elüldözni a közelben élők, Des Petersen kiharcolta magának, hogy tovább árulhassa az út szélén a portékáját. A cornwalli fafaragó a létező leghatásosabb stratégiát választotta az érvelésben: bebizonyította, hogy még nála is van rosszabb.

  Az angol Des Petersen évek óta pakolja ki faragványait az A3072-as út mellett, ami sok helybéli szemét szúrja. Így, amikor időszerűvé vált az engedélyének megújítása, elérkezettnek látták az alkalmat arra, hogy megszabaduljanak tőle. A faragó azonban ellentámadásba lendült, és

  a Cornwalli Tanács elé vitte az ügyet.

  A hivatalos szerveket sikerült is meggyőznie arról, hogy a jelenléte igenis hasznos a közösségnek. Szerinte ugyanis az árushely környéke a nyilvánosan szexelők egyik közkedvelt találkahelye, és ha őt elüldözik, már semmi sem tartja vissza az üzekedőket.

  Maradhatott.

 • GettyImages-957771294
  Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

  A Vogue új videósorozatában nyílt meg Kendall Jenner Dr. Ramani Durvasula pszichológus előtt azzal kapcsolatban, hogy gyerekkora óta küzd szorongással. Többek között arról is beszélt, hogy habár kivételezett életet él, ennek ellenére ő is csak ember, akinek vannak érzései. 

  De, ami talán többünket érint, attól is fél, hogy lassan visszatér a pandémia előtti élet.

  Ha nagyobb társasággal elmegyek vacsorázni, akkor szorongok.

   (via: etonline)

 • Adele Phillips az édesanyjának segített a nagybevásárlásban, amikor a tojáspultnál válogatva egészen furcsa törés következett be az életében. Elhatározta, hogy a kosárba tett

  doboznyi kacsatojás egyikét kikölti.

  Még meglepőbb, hogy ez sikerült is neki. Először mindenféle házi módszerrel próbálkozott, de hiába, így végül rendelt a neten egy keltetőgépet, majd az egész folyamatot a közösségi oldalán dokumentálta. Egy hónappal később pedig világra is jött a kiskacsa, amit szeretne háziállatként megtartani.

 • Puskás Tamás színművész, rendező, a Centrál Színház igazgatója az Index kultúra rovata arútluK című podcastjának vendége. Szombat délelőtt arról is beszél, hogy voltak idők, amikor a színházi előadások délután három órakor kezdődtek, most viszont jó volna már nyáron kinyitni a pandémia miatt bezárt színházakat.

 • pancsi.png
  Fotó: tiktok / nickiminnanje

  Egy TikTok-felhasználó töltötte fel azt a felvételt, ahol az egyik alkalmazott éppen habos fürdőt vesz az egyik gyorsétteremlánchoz tartozó étkezde konyhájában. Az, hogy ennek mi volt az oka, nem derült ki, viszont jól láthatóan nagyon élvezi pancsikolást. 

  @nickiminnanje

  Y’all rockin with McDonald’s? ##bathtime ##yum

  ♬ original sound - Yeti

  Amúgy ennek lehet valamilyen hagyománya a gyorséttermeknél, amik ugyan elzárkoznak ez elől a viselkedés elől, de valamiért lépten-nyomon úgy érzik a dolgozóik, hogy rögtönzött keresztelő fürdőt kell venniük a csapban. Történt már ilyen 2017-ben is.

  Illetve van egy 2020-as felvétel egy láthatóan zavartalan fürdőzésről, amihez egy érdekes kiírás is társul. Méghozzá az, hogy

  Majdnem kirúgtak ezért. 

  Majdnem.

 • Szomorú nap virradt a sussexi hercegi pár kedvelőire. A kis Archie ugyanis tegnap lett kétéves, és bár az egész család cuki fotókkal köszöntötte őt, friss képet nem láthattak róla a rajongók. Legalábbis az arcáról nem.

  Harry hercegék eddig is elég privát módon kezelték a magánéletüket, arra pedig különösen ügyelnek, hogy a gyermeküket a lehető legkevesebb rivaldafény érje. Tegnap is mindössze egy hátulról fotózott kép jelent meg róla az Archewell oldalán, a bejegyzésben pedig arra kérik olvasókat, hogy jelképes összeggel segítsenek abban, hogy azok a családok is kaphassanak oltást, akik a koronavírus által legveszélyeztetettebb helyeken élnek.

  Ami a hercegi pár követőtáborát illeti, sokaknak nem tetszett mindez. Azt sérelmezték, hogy nem láthatják a gyermek arcát, mindezt a legtöbben kifejezetten Meghan Markle-nek rótták fel.

  Archie szupertitkos arca. Nevetséges

  – írta egyikük.

  Ezzel szemben azok felé billent a mérleg a posztok számában, akik a család védelmére keltek, és megértették, hogy a szülők szeretnék megtartani Archie privát szféráját – olvasható egy gyűjtés a Daily Mailen.

  A felháborodás egyébként azért is különös, mert számtalan híresség van, aki egyébként soha nem mutatta még meg a gyermeke arcát a közösségi médiában. Ilyen például Gigi Hadid és Zayn Malik kislánya, Sophie Turner és Joe Jonas kislánya, Rose Leslie és Kit Harington kisfia vagy Cher Lloyd és Craig Monk kislánya.

 • Eva Mendes színésznő, Ryan Goslingné és ügyeletes szexszimbólum az Instagramon nyílt meg követői előtt, hogy egykor úgy gondolta, az arca kifejezetten furcsa. Ez az után jutott az eszébe, hogy szembejött vele egy kép a 20 éves Volt egyszer egy Mexikó című filmből. 

  Emlékszem, hogy néztem ezt a képet akkoriban, és arra gondoltam, hogy az arcom nagyon furán néz ki, és a csontszerkezetem elég szokatlan. Blabla. Tudjátok, azok a bizonytalanságok, amik 26 évesen vannak. 

  De úgy látszik, nem csak a 26 éves énje küszködött bizonytalanságokkal, ugyanis a posztban még azt is hozzátette, hogy 

  mindeközben 20 évvel később azt kívánom, bárcsak még meg lenne ez a »furcsa« arcom és szokatlan »csontszerkezetem«.

  Viszont a kiírás végére készült egy kis önreflexióval is, ugyanis a gondolatmenetet azzal zárta, hogy igazából fogalma sincs, ezzel mit akart mondani, talán csak azt, hogy ha utál az ember egy képet magáról, 20 év múlva már imádni fogja. Hát így. 

  Ha önnek is furcsa Eva Mendes-arca van, arra kérjük, ne szégyenkezzen miatta, meg lehet szokni.

 • Még 2020 novemberében veszett nyoma annak a utahi nőnek, akit most találtak meg a rendőrök egy elhagyatott kempingező helyen a Diamond Fork Canyonban. A 47 éves asszony egyszerűen leparkolta az autóját az út szélén, sátrat vert, és remete üzemmódra váltott. A napi menüjén fű és moha szerepelt,

  a vizet pedig egy folyóból nyerte.

  A utahi rendőrök teljesen véletlenül, egy lezuhant drónt keresve bukkantak rá. A Utah Megyei Seriffhivatal közleménye szerint nőt legyengült állapotban, lesoványodva találták, de ezt leszámítva teljesen egészséges. Kórházba szállították, ahol azt mondta, amint lehet, szeretne visszatérni a sátrába.

 • Andy Vajna özvegye két éven át járt tilosban anélkül, hogy tudott volna róla. Az örökösnő rendszeresen látogatta néhai férjének nyughelyét háziállatai társaságában, ám mint kiderült, sem kutyát, sem macskát nem szabad bevinni a Fiumei úti temetőbe. Vajna Tímeának a napokban hívták fel erre a figyelmét, amit a követőivel is megosztott, hogy ne járjanak pórul:

  Kedves követőim! Sajnos, én sem tudtam, csak most szóltak, hogy a jelenleg hatályban lévő temetőszabályzat szerint kisállatot tilos a sírkert területére vinni, és ez minden fővárosi temető esetében is így van. Kérlek benneteket, hogy hagyjátok otthon kedvenceiteket

  – írta közösségi oldalán.

  Egy ismerőse a Blikk megkeresésére elmondta, hogy az özvegy szinte mindig magával vitte a kutyáit és a macskáit a temetőbe, ugyanis Andy Vajna maga is nagy állatbarát volt, és családtagként tekintett kedvenceire. Vajna Tímea egyébként többször is említette, hogy az állatok sokat segítettek neki a gyászban.

  Ami a szabályzatot illeti, a Fiumei úti sírkert honlapján egyértelműen olvasható a tiltás.

  A sírkertbe állatot bevinni tilos. Ezen tilalom nem vonatkozik a segítő kutyára, amely a rendeletben előírt szabályok betartása mellett a segítő kutyát alkalmazó személlyel együtt jogosult a sírkertben tartózkodni.

 • Pamela Anderson élete semmilyen szempontból nem nevezhető átlagosnak, ez már abból is látszik, hogy idén januárban ötödször is férjhez ment.

  GettyImages-84738164
  Fotó: Steve.Granitz/INACTIVE / Getty Images Hungary

  Remélhetőleg ez a frigy jobban sikerül majd, mint a rocksztár Tommy Leevel kötött házassága, ami mindössze 4 nap randizás után köttetett, 1995-ben. A történet azért is érdekes, mert nem sokkal később napvilágot látott a pár mexikói nászútján készült intim videó, amit valaki ellopott, nyilvánosságra hozott, ez pedig nagy botrányt kavart akkoriban a médiában. A románc végül három év után, 1998-ban ért véget.

  A Hulu meglátta a lehetőséget a sztoriban, és egy minisorozatot készít belőle, Pam & Tommy néven.  A Baywatch sztárját Lilly James alakítja majd, akiről a napokban jelent meg az első fotó, amint már Pamelaként forgat.

  Pamela Anderson 2020 májusában így nyilatkozott a videóról:

  Ez nem egy szexvideó. Ez egy összeállítás a nyaralásunkról, amin meztelenek voltunk.

  (Forrás: EOnline)

 • GettyImages-887637326
  Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

  Ed Sheeran az Instagramon tudatta a világgal, hogy ő lesz szülővárosa futballklubjának új mezszponzora. Az Ipswich Town csapata a 2021–22-es szezonban hordja majd a mezeket, amelyeken az énekes albumairól már ismert jelek ( +, x, ÷), egy mínusz- és egy egyenlőségjel is megjelenik majd. 

  A hírt – stílusosan – egy kiskori képpel, a csapat mezét viselve jelentette be.

  A megállapodás egyelőre egy évre szól, és nemcsak a férfi, de a női focicsapat mezei is az ő támogatásával készülnek el.

  Az embereket hamar megihlette a hír, egyesek már el is képzelték, hogyan fog kinézni az új mez:

  (Forrás: Indy100)

 • Pecaverzum.hu

  Piros színű, hatalmas busát fogott egy ikervári horgász a Kis-Balatonból – írja a Pecaverzum.hu. Az 54 kilós halnak annyira különleges a kinézete, hogy még a Magyar Haltani Társaság elnökét is sikerült meglepni a példánnyal. A szerencsés pecás, Csejtei Endre tíz perc fárasztás után ruhástul ment be a vízbe a horogra akadt,

  rikító piros színű halért.

  Harka Ákos, a Magyar Haltani Társaság elnöke szerint a busák nagyon könnyen bevérezhetnek, ez magyarázhatná a különleges színt, de ennyire extrém árnyalatú planktonevővel még egyszer sem találkozott. A további elemzéshez egy busaszakértőt is bevon.