új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem csak színésznőként remekel.

  A jelek szerint Jenna Ortegát az átütő sikerű Wednesday című sorozat után nemcsak egész Hollywood, de a modellipar is felfedezte magának.

  A mindössze 20 éves filmsztár most az Adidas új, 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának arca lett, és egy vagány fotósorozatot, valamint egy rövid reklámfilmet is készített a márkának.

  A videót maga Ortega osztotta meg Instagram-oldalán, és láthatóan rajongói tetszését is elnyerte, hiszen alig fél nap alatt 2,5 millió kedvelést gyűjtött össze.

 • Nagy népszerűségre tett szert egy hetedikeseknek szánt irodalom-munkafüzet, amelyen Kölcsey Ferenc szobra látható. Elsőre talán nem mindenkinek tűnik fel, hogy mi is a baj a képpel, azt azonban garantálhatjuk, hogy a kamaszok azonnal ki fogják szúrni.

  Az Oktatási Hivatal tankönyvek és segédletek online katalógusában is szereplő irodalom-munkafüzet borítóján lévő szobor Ferenczy István alkotása, és a Magyar Nemzeti Galériában található. A kép azonban olyan nézőpontból készült, hogy a Himnusz szerzője olyan testtájékon és olyan szögben markol egy tekercset, ami a felsősök fantáziáját biztosan beindítja. Ahogy a Facebook népét is, egy lakonikus kommentelő csak ennyit írt: fasza…

 • Azt mondta, a férfi bánni fogja, ha visszautasítja az ajánlatot, és ez valószínűleg így is történt volna.

  Ki ne emlékezne Matthew McConaughey és Kate Hudson már-már alapfilmnek számító, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című romkomjára – az éppen 20 éves mozi teljesen felbolygatta a filmipart, és valódi világsztárt csinált mindkét főszereplőből. Azonban nem sokon múlott, hogy a színész elutasítsa az ajánlatot, végül a nagy dilemmájában egy utcai jósnak sikerült őt meggyőznie.

  Emlékszem, épp azon gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a szerepet, amikor egy este a Sunset Boulevardon sétálva egyszer csak elém ugrott egy pasas a semmiből. Egy jós volt, és azt kérdezte, mesélhet-e a jövőmről nagyon gyorsan? Azt válaszoltam, persze, mire belekezdett:

  Van egy film, amin épp most töprengsz. Ez egy romantikus komédia. Meg kell csinálnod, vagy ez lesz, amit a legjobban fogsz bánni az életedben. Hatalmas siker lesz, elképesztő lehetőségeket és rengeteg pénzt fog hozni.

  Azon gondolkodtam, vajon a stúdió bérelte-e fel, hogy meggyőzzön engem, mindenesetre másnap elfogadtam az ajánlatot – mesélte a Vanity Fairnek McConaughey.

 • De az is kiderült, kit tartanak a leglustábbnak vagy a legsunyibbnak.

  vvbuta
  Fotó: RTL

  Titkos szavazáson választották meg a ValóVilág 11 játékosai, kit tartanak maguk közül a legsunyibbnak, a legszórakoztatóbbnak, a leglustábbnak vagy épp a legbutábbnak. 

  Az utóbbi voksolás döntetlen eredménnyel zárult: VV Reni lefagyott, VV Lissza hangosan felkacagott, amikor meglátta a nevét a képernyőn.

  „Én ezzel tisztában vagyok” – közölte Reni, míg a többiek védelmébe vették, miszerint legalább szeretne fejlődni, Lisszával ellentétben. A dologból kisebb vita kerekedett, amit Márió, Lissza barátjának megjegyzése akasztott meg.

  „Szerintem mi vagyunk messze – én ezt most őszintén mondom – a legbutábbak itt, a villában. De szerintem ez nem egy rossz jelző attól függetlenül” – közölte a srác, párja pedig magasra vonta a szemöldökét ezeket hallva.

  A leggonoszabb jelzőt VV Melina kapta, aki kicsit sem lepődött meg ezt hallva:

  „Nem hat meg. Nem érdekel.”

 • Van, ami örök, ilyen például Alicia Silverstone-nak a nagy áttörést hozó szerepe, Cher Horowitz karaktere a Spinédzserek című romkomban. Az 1995-ös tinifilm bemutatója óta ugyan eltelt már 28 év, a körülötte lévő felhajtás azonban nem látszik kopni, sőt!

  Talán emiatt is vállalhatta be a színésznő, hogy most újra megformálja mindenki kedvenc szőke gimnazistáját a Rakuten japán techcég SuperBowl-ra készített reklámjában. A kisfilm egyelőre még nem érhető el, de a rövid előzetesből kiderül, Silverstone nem csak a jellegzetes sárga kockás kosztümszettjét húzta ismét magára, de újraalkotta a Spinédzsrek valamennyi ikonikussá vált jelenetét is. Hogy ebből mi sül ki? Február 12.-én kierül!

 • Egy nap alatt 3 millió megtekintést szedett össze Kim Kardashian legutóbbi TikTok videója, amelyben smink nélkül szerepel a reality-sztár. Kardashian bőrápolási rutinját mutatta meg a nagyvilágnak (főleg persze saját márkás termékeit használva), mégsem emiatt kezdett hirtelen fénysebességgel terjedni a rövid klip, hanem a dalválasztás miatt.

  A felvétel alatt ugyanis Drake Treacherous Twins című száma szól, amelynek egy része nem titkoltan Kim Kardashiannak lett címezve. Ezt vágta most meg loopba a négy gyermekes anyuka, követői pedig remekül szórakoztak önkritikáján:

  „Szard le, amit mondanak, 500 millió csak az arcodból, érezd úgy magad, mint K.K.”– hallatszik a dalban. 

 • Sam Raimi legutóbb a Doktor Strange: az őrület multiverzumában című filmet rendezte, de az ő nevéhez köthető a 2002-2007 között készült Pókember trilógia is, amiben Tobey Maguire bújt a jelmezbe.

  0490064742 5mb
  Fotó: Northfoto

  A 2021-ben bemutatott Pókember: Nincs hazaútban Andrew Garfield mellett Maguire is visszatért, amit természetesen Raimi is megnézett.

  „Amikor megláttam Tobey Maguiret, a szívem majd kiugrott. Azt gondoltam, hogy itt van az én öreg hősöm, az én öreg barátom” – mondta a rendező.

 • A Stranger Things színésze egy hónapja vallotta be, saját neméhez vonzódik.

  TikTok csatornáján coming outolt január elején Noah Schnapp, a Stranger Things fiatal sztárja. A színész akkor azt írta, bejelentése egyáltalán nem lepte meg családját,  és hogy jóval több benne és a sorozatban megformált, szintén meleg karakterében a hasonlóság, mint gondolt volna.

  A coming outra most a kollégái közül először a Mike Wheelert alakító Finn Wolfhard reagált, akivel a való életben is jó barátságot ápolnak, bár mint Wolfhard mondja, nincsenek azért napi kapcsolatban.

  „Minden nap írsz az unokatestvéreidnek? Valószínűleg nem. Ők a családunk részei. Beszélünk egymás születésnapján, néha-néha, de pont úgy, ahogy a családtagoknál, ottvagyunk egymásnak, ha szükség van a másikra” – mesélte a színész.

  „Amikor megláttam (a videót), hatalmas mosoly ült az arcomra. Nagyon büszke voltam rá.”