Botond, Mózes
EUR 390,10 Ft
USD 373,84 Ft
12 °C
29 °C
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy 68 éves halász azt állítja, hogy 50 évvel ezelőtt elrabolták őt az idegenek, akik figyelmeztették a III. világháborúra és a Covid-járványra is.

  Calvin Parker eddig megtartotta magának a baljós jóslatokat, de most attól retteg, hogy tényleg valósággá válnak, így úgy érzi, ideje megosztania a világgal történetét. 

  „Az időm itt a Földön a végéhez közeledik. Nem akarok anélkül elmenni, hogy van a birtokomban olyasmi, amivel segíthetek az embereken” – kezdte a mondandóját Calvin, akinek története 1972-ig nyúlik vissza, amikor egy UFO landolt Mississippiben, miközben ő épp az egyik barátjával horgászott.

  A férfit állítása szerint ekkor magukkal vitték az idegenek, és egy olyan járványra figyelmeztették, amit az emberiség fog okozni.

  „Ez a járvány milliókkal fog végezni, megcsappan az élelmiszerkészletek, az emberek pedig egymástól fognak lopni” – mondta Parker.

  „Ez már most zajlik, de ennél csak rosszabb lesz, családok fordulnak egymás ellen, barát baráttal fog küzdeni. Eljön majd az idő, amikor lehetetlen lesz bízni a másikban.”

  Parkert állítólag a harmadik világégésre is felkészítették az űrlények, ahol mérgező földekről, ételhiányról beszéltek neki.

  Nem tudom, hogy ez nukleáris háború lesz-e vagy sem, de nemzet nemzet ellen fordul. Nem lesz olyan ország a Földön, amit ne érintene a háború.

  Parker állítja, nem ő találta ki ezt a történetet, megmutatták neki a jövőt, látta, hogy mi vár ránk. Mint mondta, a halászt egy erős hipnózis alá vetették elrablói, az egyik női idegen pedig a körmeivel megkapargatta a szemgolyóit, majd megszorongatta a nyakát, az egyik ujját pedig feldugta az orrába.

  „Gonosz volt az az idegen, nagyon gonosz volt. Látom a pusztítást, olyan dolgokat, amiket korábban nem láthattam.”

  A halálközeli élményét végül az zárta le, hogy az idegenek egy vérátömlesztést hajtottak rajta végre, mai napig nem tudja, hogy mivel helyettesítették az ereiben a vérét, de nagyon megijesztik az őt gyötrő víziók. 

  (Indy100)

 • Új sorozattal jelentkezik a Netflix, amihez előzetes és premierdátum is érkezett.

  netflix
  Fotó: YouTube

  Amikor a tini vámpírként élő Juliette számára eljön a nap, hogy megölje első áldozatát, kiérdemelve ezzel helyét egy rangos és erős vámpír családban, a fiatal lány a városba érkező Callopeot szemeli ki magának. Ám Juliette azzal nem számolt, hogy potenciális áldozata vámpírvadász, ráadásul a legjobbak sarja.

  A két fél hamar rájön, hogy egyáltalán nem lesz könnyű végezni a másikkal, ellenben hamar szerelembe esnek.

  A Netflixre érkező sorozat június 10-én startol.

 • A megalodon egykoron az egyik legnagyobb, legfélelmetesebb ragadozója volt a bolyónknak, ami negyvenszer nehezebb, és háromszor hosszabb volt, mint a ma élő legnagyobb fehér cápa.

  A megalodon gigantikus,  14,2–16 méter hosszúra nőhetett meg, és 23–3,6 millió évvel ezelőtt létezett a szakértők szerint.

  A Mariana-ároknál készült még 2018-ban egy rejtélyes videó, amit most az internet népe ismételten felkapott, mondván bizonyíték lehet arra, hogy a kihaltnak vélt megalodon még ma is az óceánok mélyén garázdálkodnak.

  A gigantikus őscápa mindent megevett, ami az útjába került és a Föld legmélyebb óceánjait uralta. 

  "Szerintem akár csak az óriás polipok, a megalodon is az óceánok mélyebb részeire mentek, ezért sem találkozunk velük mostanában" - írta az egyik hívő a videóhoz, akinek véleményét többen osztották.

  "Hatalmasak az óceánjaink, és vannak olyan részek, amiket még mindig nem fedeztünk fel. Nem lepne meg, ha néhány meg még ma is ott élne."

  Azonban mielőtt bárki beleélné magát, hogy óriási cápák vannak a mélyben, érdemes megjegyezni, hogy a felkapott videón látható állat erősen hasonlít egy egyszerű somniosus pacificusra (tüskéscápa-alakúak rendjébe tartozik) , amik méretüket tekintve legfeljebb 7 méteresre nőhetnek meg, és legalább 2000 méterrel élnek a felszín alatt.

  Azonban az összeesküvés-hívők ennek ellenére  állítják, hogy a megalodonok képesek voltak elkerülni a feltűnést évmilliók óta, de Dr. Karl Shuker vezető kriptozoológus szerint nem ritka manapság sem, hogy eddig ismeretlen cápafajokra bukkanunk időnként. 

  Erre példa egy 2016-ban felfedezett, 18 méteres cápa, ami Japánban bukkant fel.

  Azonban Emma Bernard kurátor szerint, olyan hatalmas állat, mint a megalodon, egyszerűen képtelenség, hogy ma is életben legyen, tekintve, hogy más cápákkal, bálnákkal táplálkoztak, azonban semmi olyan észlelés nem érkezett, ami arra utalt volna, hogy egy megalodon méretű ragadozó vadászik a mélyben.

  Ön szerint létezhet még a megalodon?

 • Az eredeti szereplőkkel térhet vissza az Egy rém rendes család.

  Albundy
  Fotó: YouTube

  Elképesztő népszerűségnek örvend mai napig Al Bundy és családjának története, most pedig úgy tűnik, hogy az 1987-ben indult szitkom feltámad  a hamvaiból.

  Mint kiderült, a Sony Pictures Televison, akik az eredeti sorozat jogait birtokolják, egy animációs folytatáson dolgoznak már több mint egy éve, illetve az eredeti szereplőkkel való tárgyalások is a végéhez közelednek.

  Azt egyelőre nem tudni, hogy az animációs sorozat melyik csatornánál fog landolni, de sanszos, hogy a Fox, a Hulu vagy épp a Peacock lesz a befutó.

  Az Egy rém rendes család 11 évadot élt meg összesen, 1987 és 97 között futott a Foxon, és elmondható, hogy azon sorozatok egyike, amik óriási hatással voltak a későbbi tévéműsorokra, illetve szerves része mai napig a pop kultúrának.

 • A TikTokon brutális népszerűségnek örvendő TooTurntTony az OnlyFansen szerzett pénzével fizette ki húga diákhitel tartozását.

  tony
  Fotó: TikTok

  "Szóval megjött az első OnlyFans fizetésem, és 20 ezer dollárt arra fordítok, hogy kifizessem a húgom diákhitelét, mert mi a f*szért ne?" - mondja Tony, aki ezután berúgja az otthona ajtaját, a frászt hozva ezzel az anyjára, majd a testvére szobájába rontva neki dobja az óriási összeget, amit egy táskába pakolt.

  @tooturnttony dirty money. @toomuchmariaaa ♬ Night Trouble - Petit Biscuit

  Testvére láthatóan össze van zavarodva, meg is kérdezi, hogy mi ez a sok pénz.

  "Ez a diákhiteledre van. Amit a péniszemmel fizettem ki." - magyarázza Tony, akinek testvére elérzékenyülve köszöni meg a gesztust.

  "Ez nagyon fura, de köszönöm" - hangzik el a videóban.

 • Június 9-én kerül a magyar mozikba a Jurassic World: Világuralom, amihez egy ötletes reklámkampányt indítottak.

  Ugyebár a Világuralom története szerint, a dinók rászabadultak a világra, miután az előző részben szabadon engedették a szigetről kimentett példányokat, ami a kisebbik baj, de időközben más genetikával foglalkozó cégek is elkezdtek saját őslényeket kotyvasztani, ami megnövelte a számukat.

  A Dino Tracker Twitter-fiók azért jött létre, hogy aki belefutna valahol egy-egy szabadon garázdálkodó dinoszauruszba, az jelezze valamilyen formában azt a Department of Prehistoric Wildlifenak, akik kifejezetten az őslények megfigyelésével foglalkoznak.

  Érdemes rápillantani az ötletes vírusmarketingre, ugyanis olyan videók, képek kerülnek fel az oldalra, mintha ténylegesen együtt kellene élnünk ezekkel a lényekkel a valóságban.

  Lesz itt medence mellett alukáló ragadozótól kezdve az autópálya mellett repkedő Pteranodonokon át minden.

   Hasonló észlelések:

 • Megtalálták a tatár karaktereket a magyar–mongol–angol koprodukcióban készülő, 1242 – A Nyugat kapujában című filmhez. A készülő történelmi akció-dráma producere. Sipos Kornél és a rendező Soós Péter Mongóliába utazott az autentikus casting kedvéért. A Sipos Kornél facebook oldalán posztolt képek arról tanúskodnak, hogy a legjobb helyen keresgélnek.

  Mint erről az Index is hírt adott a készülő akció-drámában Kevin Spacey játszhatja a főgonoszt, Christopher Lambert pedig várhatóan egy idős lovag lesz.

  A Nemzeti Filmintézet 1,26 milliárd forintos gyártási támogatásával készülő film a XIII. századba repít vissza, amikor Batu kán, a világhódító Dzsingisz kán unokája seregével Esztergom falai alá ér. Európa meghódítása előtt el kell söpörnie útjából a magyar várat. A maroknyi védő Euszebiost kanonok és a spanyol zsoldoskapitány, Simon vezetésével az utolsó harcra készül.

 • Persze nem úgy, ahogyan azt elsőre gondolná.

  GettyImages-1205141354
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, mostanra szinte biztossá vált, hogy Johnny Depp már nem tér vissza Jack Sparrow szerepébe, a Karib-tenger kalózai franchise azonban ettől függetlenül még él, és úgy néz ki, két új film is fog készülni.

  Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger kalózai filmek producere a The Times-nak adott nemrégiben interjút, melyben megerősítette,

  hogy a jövőben Margot Robbie lehet a film arca,

  azt azonban szinte biztosra vehetjük, hogy egy teljesen új szerepben, tehát Jack Sparrow karaktere nem lesz hirtelen nő.

  Való igaz, hogy Margot Robbie-val tárgyalunk, egyelőre két Kalózok forgatókönyvet készítünk. Az egyikben szereplne, a másikban nem

  — árulta el szűkszavúan a producer.

 • Halálos fenyegetéseket kapott az a pékség, akik Amber Heardnek küldtek egy levágott ujjú kézfej formájú tortát és egy üveg vodkát.

  A Dessert Boxes nevű pékség TikTokra is feltölötte a tortáról készült videót, mint mondták, számítottak arra, hogy az akció után néhányan ki fognak akadni rájuk

  "Kaptunk egy csomó emailt a rajongóktól, akik támogatásukat fejezték ki, illetve jelezték is, hogy vásárolnának tőlünk. Aztán voltak olyanok is, akik azzal fenyegettek, hogy megölnek minket."

  A TikTok videót már félmilliónál is többen látták, a pékség pedg jelezte, hogy elküldik a dobozt Amber Heardnek.

 • Az idei, 2022-es Billboard Music Awards vörös szőnyege úgy látszik, tartogatott egy-két meglepetést.

  GettyImages-1340003693
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, a zenei díjátadó gála vörös szőnyegén Kylie Jenner és négyéves kislánya, Stormi Webster is megfordult – utóbbinak ruhája ráadásul nem kis felháborodást váltott ki a rajongókból, a dráma azonban itt még nem ért véget. 

  Megérkezett a szőnyegre ugyanis Megan Fox és férje, az ezúttal lilahajú Machine Gun Kelly, akik kivételesen most egészen normálisan viselkedtek, de Megannak azért sikerült egy olyan dekoltázst villantania, mellyel mindenki figyelmét magára szögezte.

  Íme: 

 • Stormi ruhája kicsit kiakasztotta a reality-sztár követőit.

  GettyImages-1205192303
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  Kylie Jenner és négyéves kislánya, Stormi Webbster közösen álltak fel a 2022-es Billboard Music Awards vörös szőnyegére, hogy a rapper Travis Scottot támogassák – aki egyben Stormi édesapja is. A csöppségre egy négyéveshez egyáltalán nem illő, hófehér, testhez simuló Rick Owens ruhát húztak, mely csak a fél vállát takarta, Kylie pedig a Balmein egyik legfrissebb darabjában vonaglott. 

  A kommentelőknek persze egyből szemet szúrt Stormi ruhája, melyre ki is akadtak, ön alább veheti szemügyre: 

  Ön mit gondol?

 • Hurrá!

  GettyImages-1339968998
  Fotó: Noam Galai / Getty Images Hungary

  A 43 éves reality-sztár és a 46 éves dobos románcáról korábban már az Index is több ízben beszámolt, legutóbb például akkor, amikor kiderült, hogy Kourtney összetörte a Travistől kapott – vélhetően többmillió dolláros – eljegyzési gyűrűjét. 

  A lánykérésre még 2021 októberében került sor, az Entertaintment Tomight forrása szerint pedig vasárnap, azaz május 15-én egy szűkkörű esküvőre is sor került, melyen csak a szűk családi kör és néhány barát vett részt. Az informátor szerint minderre azért volt szükség, hogy Kourtney és Travis házassága végre hivatalos legyen, a későbbiekben egy hatalmas esemény során is szeretnék megünnepelni egybekelésüket. 

  (Forrás: Just Jared)

 • Rémálomba illő robotot alkottak japán kutatók, ami képes vérezni, illetve láza is van.

  Pedia_Roid a világ első olyan humanoid "robot", amit életmentő helyzetek gyakorlásához alkalmaznak, de ellentétben a korábbi verziókkal, a gyereknek kinéző bot képes mindenféle állapotot szimulálni, legyen az láz, vérzés, de emellett pont úgy viselkedik, mint egy igazi ember, azaz rugdos, kapálódzik, illetve ordibál a fájdalomtól.

  A szakértők szerint, a Pedia_Roiddal történő képzések emberi életeket menthetnek, hiszen sokkal jobban fel tudnak készülni egy-egy valódi szituációra így.