János, Pál
17 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lehet, hogy külföldön már kezd elterjedni, de itthon biztosan újdonság, hogy az RTL Klub Facebook-élőzésben mutatja a híradóját, így azok is látják, akiknek esetleg nincs tévés előfizetésük. Egyelőre csak egy háromperces rövidített változatot lehetett látni, de mindenképpen jó irány, hogy a tévé átköltözik a közösségi oldalakra.

 • Több mint százezer dollárért keltek el hírhedt gengszterek személyes tárgyai egy amerikai árverésen Bostonban. A cambridge-i árverés sztárja Al Capone zsebórája volt.

  A gyémántokkal kirakott platina zsebóráért fizették a legmagasabb összeget, 84 375 dollárt (23,5 millió forint) a szombati aukción. 
  A lekerekített oldalú, háromszögletű órát 72 gyémánt díszíti, számlapja platina, hátlapján az A.C. monogram olvasható.

  A Gangsters, Outlaws and Lawmen című árverésen licitálni lehetett még egy Al Capone által kézzel írt kottára is: a Humoresque című zeneművet a gengszter az Alcatrazban szerezte az 1930-as években. Ezen kívül elárverezték Bonnie Perker három kígyófejjel díszített, ezüstözött gyűrűjét, amit 25 ezer dollárért (6,9 millió forint) kelt el. 

  (via MTI)

 • clk

  Súlyos sérülés nélkül megúszta a kalandot az a 14 éves amerikai lány, aki nagyjából 8 méter magasságban kicsúszott egy vidámparki játék gondolájából New York államban szombat este. A park dolgozóiból és látogatókból összeverődött csoport nézte odalentről, ahogy a lány lóg lefelé, kapaszkodik a gondolába.

  A tömegből valaki videóra vette az eseményeket.

  A lányt lentről biztatták, hogy el fogják kapni, ha elengedi magát. Így is történt, amit a bámészkodók megtapsoltak. A lányt azért be kellett vinni helikopterrel a viszonylag közeli Albany kórházába, mert esés közben beleütközött egy faágba, de az állapota stabil.

  Az AP hírügynökség szerint egyelőre nem tudni, hogyan csúszott át a Sky Ride nevű játék gondolájának biztonsági korlátja alatt. A kétfős gondolában a lány egy rokon gyerekkel ült. A játékot átvizsgálva nem találtak hibát, de egyelőre kivonták a forgalomból, amíg egy alaposabb ellenőrzés is le nem zajlik. 

  A parkból kórházba vittek egy 47 éves férfit is, akinek megsérült a háta, miközben megpróbálta elkapni a lányt.