Szilvia
11 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

Sok olyan fiatal ember is meghalt a 2015-ös bukaresti diszkótűz áldozatai közül, akik túlélhették volna a balesetet. De belehaltak a kórházi fertőzésekbe, köszönhetően a korrupt, siralmas állapotú egészségügyi rendszernek. A Colectív című dokumentumfilm gyanúsan ismerős világba vezet.

tovább...

virslis táska

pizzás csiga

sajtos kifli

pogácsa

Sós perec

Mit kívánnál, ha csak egyet lehet? Ugye nem azt, hogy a szőke szomszédcsajt kínozzák halálra? A Fantasy Island című horrorban olyat is lehet.

Videók

Két hét alatt két családirtás történt Magyarországon, Solt Ágnes kriminológussal beszélgettünk arról, mi visz rá valakit, hogy megölje a gyerekét és mit tehet az, aki szeretné megelőzni a családirtásokat.

Közélet

– állítják a kormányzó párt propagandistái a jászberényi polgármester-választás hideg zuhanyának hatására.

Tovább a Dívány Címlapjára
  • ADAC téligumiteszt 2019.

Ennyire kevés lenne a jó
téli gumi?

Kisautóra nem a legnagyobb nevek a legjobbak, míg nagyobb méretben a közepes eredmény is ritka. Ezt mutatja az ADAC friss tesztje.

Tovább a Totalcar címlapjára
Hirdetésfeladás itt

Ősszel vagy télen alacsonyabb áron vásárolhat? Aligha. Az igényes balatoni nyaralók árai tartják magukat, jövőre meg még nőhet is az ár. Érdemes most dönteni.

Négy különböző, mégis furcsán hasonló apukát ismerünk meg a TV2 új napi sorozatában, és a legfurcsább az egészben, hogy szinte egyikük sem szimpatikus.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!