Árpád
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ő itt a dél-koreai fejlesztésű DRC-Hubo humanoid robot, ami december 11-én kapta meg a téli olimpia lángját a Szöultól 164 kilométerre, délre levő Tedzsonban, hogy egy darabig fusson vele.

  Reméljük, innen már nem végig a robotnak kell elvinnie Phjongcshangba, mert nem biztos, hogy odaérne a lánggal február 9-ig.

 • Ráadásul egy angol postás, aki nem átall rövidnadrágban caplatni egész nap a szakadó hóesésben. Már a látványtól is kiráz a hideg.

 • trump

  - Na jó, ezt biztos nem kell megmagyarázni!

  Pedig de. A montázsokat készítő Nancy Burson grafikus az amerikai választások előtt még szimpátiával készítette el a fekete, ázsiai és az indiai  Trumpot, most viszont, egy Trump-évvel később, már egészen más volt a fejében, amikor a fenti két kép elkészült: a tökéletes rakétaembert akarta összerakni, aki az ismert világ legnagyobb, nukleáris nemezise. Egy igazi főgonosz a filmekből.

  - Uh, akkor ez nem csak vicc, hanem ilyen művészet? 

  Olyasmi!

 • 24899977 10155929655737378 7643122783389848735 n

  A bullying, avagy szekálás/megfélemlítés az, amikor a nagydarab Jani elveszi a nyüzüge Sanyika briósát, és a fejére önti a tejet, aztán meg kiröhögi, hogy béna, és az ehhez hasonló irtózatos gyökérségek elég nagy traumát tudnak okozni az emberben. Egy amerikai kiskölyök, egy a naponta zaklatott ezerből, egy Facebook-videón panaszolta el, hogy az iskolában azért bántják, mert egy műtét miatt sebhelyek vannak az arcán. 

  De tényleg miért? Mi értelme van engem bántani?  

  Keaton Jones sztorija a naponta több ezer sorstársában megfogalmazódó kérdést feltevő videónak köszönhetően pillanatok alatt a net egyik felkapott témája lett, 22 milliós megtekintés, trending hashtag a Twitteren és a srác mellé álló celebek lett a következmény, Chris Evans (Amerika kapitány) meghívta a következő Bosszúállók-film bemutatójára, profi sportolók, rapperek, színészek és írók álltak ki mellette, Mark Ruffalo, aki mostanában Hulkot alakítja, azt üzente, hogy őt is bántották az iskolában, és kitartás, meg azt, hogy Hulk mindig a barátja lesz az elkámpicsorodott arcú srácnak. #nezrikálj