Mátyás
8 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Orbán Viktor szerint a budapesti olimpia ellen indított népszavazással a Momentum álomgyilkosságot követett el. Mondjuk lehet, hogy inkább az a 266 ezer hazaáruló, aki aláírt, de ezen most ne akadjunk fenn.

  Hanem tessenek színt vallani: önök szerint milyen büntetést érdemelnek az elkövetők? (Mármint feltételezve, hogy tettük nem lesz hamarosan btk-s kategória, nem mintha nem lenne ez módfelett kívánatos.)

  Hogyan büntessük az álomgyilkosságot?

  • 156
   Csíki sört itatni velük Hódmezővásárhely főterén
  • 134
   Költségnyilvántartónak küldeni őket a Puskás stadion építéséhez
  • 98
   A budapesti olimpia nyitónapjáig kötelező Magyar Idők-félórát nekik
  • 67
   Szlalomkajakozással
 • Először is: igen, tényleg vannak emberek, akik tök komolyan abban hisznek, hogy a Föld valójában lapos, és nem gömb (elnézést: geoid) alakú. Ezt a döbbenetes tényt egy kb. Arisztotelész meg a többi régi görög tudós óta tartó gigászi világ-összeesküvés titkolja a nép elől, azért, mert, ööö, mert ez nekik jó. Az ördögi tervben benne van az elmúlt évszázadok összes csillagásza, fizikusa, hajósa, földrajztudósa, felfedezője, repülőgép-pilótája, űrhajósa, ezen felül a teljes média, a világ összes egyeteme, az összes ország valaha volt összes kormánya, az összes kutatóintézet, távközlési cég, légitársaság, mindenki, aki valaha ült repülőgépen, vagy használt gps-t, s valahány név a naptárban.

  Szóval vannak ilyen emberek, az internet legszórakoztatóbb hülyéi ők, és természetesen reagálnak a nagy összeesküvés szívcsakrájából, a NASA-ból érkezett felfedezés hírére, miszerint felfedeztek pár új bolygót. Ami ugye képtelenség, hiszen bolygók alapból nincsenek. Kicsit gyengén indul, de érdemes kibírni azt a részt, amíg a narrátor csak azon röhög, hogy trappista sajt, hogy lehet már így hívni egy naprendszert, ebből is látszik, hogy gyerekmese - de aztán durván beindul a tiltott tudás szórása!

 • A BRFK rendőrei két napja Perbál és Érd belterületén állítottak meg egy személyautót. Kinyitották a csomagtartóját, és miután jellegzetes „kábítószerszagot” éreztek, átvizsgálták az egész autót. Végül négy csomag, összesen négy kiló marihuánát találtak és foglaltak le, ami csak azért érdekes, mert a rendőrség által közölt videón légmentes csomagolásban látható a lefoglalt spangli. Bár az elképzelhető, hogy nem zárt jól valamelyik csomagolás. (Police.hu

 • Nemrég mutattunk képet a teszten lévő új, vagyis felújított 3-as metróról, amint elhúz a Nyugatinál Újpest felé. Posztunk nyomán jelentkezett olvasónk, Svéd, aki néhány hete a Forgách utcánál fotózta le a 3-as metróra ígért, újnak tűnő, bár hivatalosan csak felújított kocsikat.

  Az új orosz metrókocsi belsejéről is van képünk most már. A metró egyébként eredetileg már januárban forgalomba állt volna, de egyelőre még csak a tesztköröket rója. Lehet, azért, mert túl sok régi metrókocsi romlik el útközben, és így nem halad elég gyorsan.