László
19 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 18 hónapnyi szomszédokkal és városvezetéssel folytatott csatározás után bezár a Club 487, London utolsó szexmozija. Se a közeli iskola, se a srégen szemben lévő templom nem örült a tavaly januárban mindenféle engedély nélkül egy alaksorban megnyitott nyilvános és közösségi pornónézde közelségének, írja az Evening Standard.

  Az internetes pornó előtt világszerte népszerűek voltak az olyan felnőtt mozik, ahol pornót vagy szexfilmeket – olyan pornó, amiben a történetvezetésben felöltözött emberek is szerepet kapnak ld. Emanuelle-filmek – vetítettek. Magányos szatírok és kalandos párok kedvenc helyei voltak ezek. Aztán az internet először a pucér nős magazinokat, majd a vetítőket nyírta ki. A Club 487 afféle pornós hipszterkedésből indított hely volt, de már a nyitáskor megtagadták tőlük az engedélyeket. A mozi mégis úgy gondolta, hogy a padlónak márpedig ragadnia kell, és szabálytalanul, de működtek.

  Még évekig elevickélhettek volna a bírságokkal és a szóbeli dorgálásokkal, de a helyi, levishami tanács minden követ megmozgatott, hogy bezárassák a pornózdát. A Club 487-nek a leginkább az tett be, hogy a törzsközönség állítólag rendszeresen zaklatott egy fiatal lányt, aki elsétált az utcán a bejárat előtt.

 • Hétfőtől többé-kevésbé megszűnt a sorkatonaság Grúziában, miután a védelmi miniszter aláírta az erről szóló rendeletét. „A honvédelmi szolgálatnak megbecsült dolognak kell lennie, amit mindenki önként akar elvégezni. Aki mégsem, azt erre nem kényszerítjük” – mondta aláírása után Tinatin Hudaseli. A tárca első női vezetője parlamenti jóváhagyás nélkül döntött a sorozások leállításáról, de elismerte, hogy leváltása esetén a következő miniszter a hétfőtől érvéynes rendelet visszavonásával felújíthatja a kötelező katonai szolgálat intézményét az euroatlanti integrációt megcélző kaukázusi országban – írta az Agenda.ge.

  Na, de miért csak többé kevésbé szűnt meg?

  A helyzet az, hogy a sorozást a védelmi minisztérium mellett a belügyi és a büntetésvégrehajtásért felelős miniszeréium is sorozhat, az ő kötelékeikben ez továbbra is fennmarad.

 • Elájulok.

  Megtérek.

  Videózni kezdek.

  A Singapore Airlines utasai ez utóbbi választották, amikor hétfő reggel kigyulladt a gépük. Igaz, a stresszhelyzetet némileg enyhítette, hogy a Boeing 777-esük nem a levegőben volt, hanem Szingapúr-Changi repülőterének kifutópályáján. Persze józan ésszel az ember nem videózni, hanem menekülni kezd még ilyenkor is, mert arra gondol, hogy ettől még az egész hóbelevanc kigyulladhat, meg arra is, hogy egyébként ez a levegőben is megtörténhetett volna, ahol nincsenek tűzoltók, akik megfékezzék a lángokat. De mondjuk szerintem józan ésszel az ember, hacsak nincs fenyegető kényszer, nem is ül repülőre.

  Ja, egyébként ilyen látvány a repülőből a lángoló gép: