Mátyás
8 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ausztráliában az ember bárhol óriáskígyókba tud botlani, pár havonta előkerül például egy-egy videó a vécéből kitekergőző vagy az előszobában hesszelő példányokról.

  Ezen a videón is épp egy piton ragaszkodik nagyon egy autó alvázához. A történetben annyi a plusz, hogy egy 14 éves srác, Oli Wardrope fogja be az ettől nem kifejezetten boldog állatot. Én 14 évesen legalábbis nem ilyesmivel töltöttem az időt, de ha arrafelé ez alap, akkor semmi, nem szóltam.

 • Screen Shot 2017-02-24 at 16.02.22.png

  Az Iron Crotch Kung Fu lényege, hogy a gyakorlói, akik 100 százalékban férfiak, a sporttevékenység során

  • ököllel
  • lábbal
  • téglával
  • bazinagy gerendával

  tiszta erőből tökön inzultálják magukat, mert attól lesz igazi férfi a férfi, ha rendszeresen iszonyatosan faszba' rúgják egy betoncsizmával. Mondjuk arra tuti felkészít, hogy jobban viseljük a szürke magyar hétköznapokat.

 • 16938446 1244645902271180 8387340744224464248 n

  Peti, aki tavaly farsangra CAF-villamosnak öltözött, idén az Ikarus 200-as szériát vette sorra. A képet Vitézy Dávid osztotta meg a Facebook-oldalán.

 • Hat embert tartóztatott le a wiltshire-i rendőrség egy éjszakai razzia során szerdán egy földalatti atombunkernél, ahol nagyjából 365 milliónyi marihuána ültetvényt találtak.

   A bunkert a 80-as években építették, mostanra azonban már nem a Védelmi Minisztérium tulajdona, viszont még mindig tökéletes állapotban van. Ezt a szerda éjjel odalátogató rendőrök erősítették meg, arra a konklúzióra jutva, hogy a bunkerbe erőszakkal lehetetlen bejutni. 

  Az információszerzés után következett az akció, ahol a helikopterrel is megtámogatott rendőrök addig vártak kint, míg ki nem jött három ember, akiket sikeresen el is fogtak, majd a kulcsaikkal behatoltak az épületbe. Bent találtak rá a másik három emberre, akik az ültetvények gondozásáért voltak felelősek. 

  Ültetvényekből pedig elég sok volt: az épületben összesen 20 szoba van, mindegyik nagyjából 1280 négyzetméteres és majdnem mindegyikben ültetvények voltak.

  ultetveny
  Fotó: Wiltshire Police

  A rendőrség szerint egyelőre nem lehet tudni, pontosan hány növényről van szó, de az értékét több mint 1 millió fontra, azaz legalább 365 millió forintra becsülik. 

  (Wiltshire Police)