Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pedig nem nagy dolog, hogy a San Franciscó-i reptér parallel pályáira egyszerre, szinkronban szállnak le utasszállítók, mégis van valami ebben a videóban, ami miatt valami más magyarázatot követel az agyunk. Ilyen az életben tuti nincs, ez trükk, vagy inkább valami játék, de minimum a gyíkemberek vezetik a gépeket.

 • Van öt darab toll egymás mellett. Négy zöld színű és egy sárga, mindegyik pont ugyanolyan fekete színű tintával ír. Válasszon egyet. Ha a zöldet választotta, akkor a The Guardianon közzétett tanulmány szerint Ön jó eséllyel a munkásosztályba tartozik. 

  Ugyanakkor tegyük hozzá, hogy a teszt nem valami átfogó, perdöntő vagy reprezentatív. A Stanford egyetemen elvégzett kísérlet ugyanis csak 50 embert vizsgált, ráadásul a középosztálybelieknek éppen csak valamivel több, mint a fele választotta a sárga színű tollat (58 százalék).

  A szerzők egyébként azzal magyarázzák mindezt, hogy a középosztályba tartozóknál hangsúlyosabb egyéniség, inkább szembe mennek az árral még az olyan triviális kérdésekben is, mint egy toll kiválasztása. A munkásosztálybéliek pedig inkább a beilleszkedést tartják fontosnak.

 • A zuglói Mozgásjavító Intézetben az igazi finn Mikulás ajándékozott ma meg fogyatékossággal élő és szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeket.

  Jár a pont Joulupukkinak, ez sokkal jobb buli, mint a Vörösmarty téren celebeskedni!

 • Egy pohár borral a kezében, lazán átvetett sállal, sportosan elegánsan öltözve segített haverjának egy láthatóan jómódú fehér férfi felfújni egy nagy Fuck Trump-grafittit Philadelphiában. Nem tevőlegesen, hanem úgy, hogy ő figyelte a helyszínt, amíg a haver fújt. A rendőrség ki is adta a felvételt.

  Aztán jött a csavar, kiderült ugyanis, hogy a laza fickó egy városi ügyész, Duncan Lloyd, írja a Phillymag. Egyelőre nem rúgták ki, bár a helyi republikánusok nagyon szeretnék. A férfi együttműködik a rendőrséggel.