Olga, Liliána
19 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem tudom, pontosan mire gondolhat az, aki alkalmiszex-szobákat és bowlingpályát ugyanabban az ingatlanban üzemeltet, de az Árpád hídi metróállomáson megláttam az év hirdetését. Mondjuk még sosem szexeltem ilyen pálya közelében, szóval lehet, hogy csak én nem tudom, mekkora plusz élményt tud nyújtani a szabadidő ilyen kombinált eltöltése.

  • Még június 22-én írtuk meg, hogy egy fekete Mercedes sofőrjének a felújított Széll Kálmán téren, a 61-es és 56-os villamosok mellékvágányán sikerült leparkolnia. Akkor kollégánk az évezred tahóparkoló királyának nevezte az elkövetőt.

    Járókelő posztja szerint ugyanis a fekete Mercis hétfő reggel újra befoglalta a teret, és a díszburkolaton parkolt le. Az ismeretlen szerző szerint a sofőr ezután bement a BKK téren lévő központjába, róla az ügyfélszolgálatosok pedig úgy beszéltek, hogy ő egy főnök. A férfi nem árulta el a nevét, csak annyit közölt, hogy itt tud megállni, de a közeljövőben a Várfok utcai trafók előtt fog majd parkolni - ami a posztoló szerint szintén gyalogoszóna díszburkolattal.

    A Járókelő posztját elküldtük a BKK sajtóosztályának, akik közölték, hogy a képen nem az ő munkavállalójuk autója látható. Az ablakba tűzött kártyán a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Üzemeltetés felirat látható, így megkerestük a Fővárosi Önkormányzat sajtóosztályát, ahol kérdésünkre közölték, hogy a BFVK vezérigazgatója elrendelte az ügy azonnali kivizsgálását. Mint írták, a vizsgálat eredményéről haladéktalanul tájékoztatni fogják az Indexet.

  • És csak bukkan, csak bukkan.

    Amúgy ez az MSC Poesia, elég menő farral. A 2500 utas ellátásáról 1000 főnyi személyzet gondoskodik, ami nyilván sok olvasónknak nem újdonság, de nekem, aki gyerekként a Margitsziget körül járó Hapci és a Kuka nevű kishajókon szocializálódtam, azért megdöbbentő. Pedig hol van a listavezető hajó majdem 7000 utasához képest! Mert persze minden hajó pici egy nagyobbhoz képest, ami rögtön kiderült a szárazföldre lépve, a Poesia mellett is horgonyzott egy nagyobb.