Fülöp, Evelin
12 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Túl sok füvet legeltek a birkák és betépve randalíroztak a walesi Rhydypandyban. Természetesen nem a mezőkön növő angol perjétől álltak be, mint a gerely, hanem kaszált marihuánától. A növényeket egy illegális kannabisz-telep közelében ették meg, írja a Sun.

  Az állatok teljesen kivetkőztek magukból: kerteket dúltak fel, össze-vissza sétáltak az autóutakon, de még egy bungalóba is betörtek, a hálószobában őrült kupit hagyva maguk után. Több birka elpusztult, amikor betépve kisétált az autók elé, de volt olyan is, amelyik agresszív lett és embereket kergetett meg a faluban.

  Rhydypandyban eleinte arra gyanakodtak, hogy valami kórság támadta meg az állatokat, míg rá nem találtak az egykori illegális marihuánafarm maradványaira. Azóta attól tartanak, hogy a birkák máshol is találhatnak még elszórt kannabiszt és újra megkergülnek.

  Mindenképpen olvassa el a Sun eredeti cikkét Rhydypandyról, ha vevő a béna birkás és betépős angol szóviccekre!

 • Ő lesz ugyanis a BKV hangja május 29-én, vasárnap. Na jó, nem minden járaton, de a legfontosabb vonalon, a 4-6-os villamoson ő mondja majd be a megállók nevét. Nagyon vigyázzon, a gyerek meg ne lássa (vagy hallja), különben jövő májusban Ön is egyike lesz a fiús szülők ezreinek, akiknek a fülét rágják otthon, hogy apa, apaaaaa, APAAAAA, idén ugye én leszek a villamosos megállóbemondó kisfiú?

 • Franciaországban hónapok óta tüntetgetnek és sztrájkolgatnak, mert a kormány kicsit lazítani akar a munkaerőpiacon, és olyan elképesztő dolgokat enged meg magának, mint például a 35 órás munkahét felrázása.

  Na már most ennek a bírálói szerint népnyúzó neoliberális reformnak a részeként konkrétan bevezették a vállalati ímélfolyamból való "kikapcsolódás jogát". Azaz az 50-nél több embert foglalkoztató cégek munkaidőn kívül nem küldhetnek íméleket dolgozóiknak.

  Úgyhogy a franciáknak többet nem kell majd este, hétvégén és nyaralás alatt a céges ímélekkel bajlódniuk.

  Mondjuk ezt az opciót már a Google is kipróbálta április elsején, és az a megoldás eléggé nem jött be. 

 • Ha az ember bemegy egy Starbucks-ba, akkor elkérik a nevét, hogy amikor elkészült a kávé, jól teleüvöltsék vele a kávézót. Ez annyira idegesítő dolog, hogy amíg jártam Starbucks-ba, én mindig azt mondtam, hogy Móni vagyok.

  Helen Hunttól bezzeg nem kérdezték meg a nevét, a barista csak rákacsintott, és közölte, hogy Jodie Fosternek mindenki felismeri a nevét, és ráírta a pohárra, hogy Jody.

  Helent Hunt fel is dobta ezt a Twitterre képpel együtt. Oké, én nem keverném őket össze, de azért van hasonlóság. A Starbucks meg gyorsan bocsánatot kért.