Eszter, Eliza
14 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Olvasónk, István számolt be arról, hogyan vesztegelt a járata kedden a vihar miatt Ferihegyen. Azóta szerencsésen megérkezett Franciaországba, onnan írt levelet. "A Párizsba tartó Air France járatát a felszállás előtt öt perccel találta telibe a teniszlabda nagyságú jég, olyan szinten esett a jég és az eső, hogy a mellettünk lévő KLM gépet már nem láttuk.

    Több mint 40 percet vesztegeltünk a terminál közelében, várva a felszállást, de aztán jött egy újabb adag felhőszakadás, így majd egy óra várakozás után tudtunk csak elindulni Ferihegyről Párizsba, egy rövid átvizsgálás után. Iszonyatos erejű volt a szél és az eső, illetve a jég, a több tonnás repülőt álló helyzetben ide-oda dobálta az orkánerejű szél" - írta István.

  • Tekintélyes mennyiségű jég gyűlt össze a kedd délután, a budapesti vihar után készült fotón, amit Imre küldött nekünk. A hangulat már-már karácsonyi, pedig május vége van, mellesleg húsz fok. 

  • Olvasónk küldte ezt a videót, amin éppen az új, kék színű Stadler Flirt szenvedi meg az esőt.

    Ezeket a kék Flirtöket nem a Stadler javítja és tartja karban, mint a régebbi piros Flirtöket (mert a MÁV-nak nincs rá pénze) hanem a MÁV által megbízott magyarok, írja olvasónk a videó mellé.