Ábrahám
14 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • JLaw pénzt gyűjt, méghozzá egy korrupcióellenes szervezetnek, egy szerencsés adakozóval pedig elmegy egy kaliforniai borkóstolóra is, amivel kapcsolatban csupa bulis dolgot ígér. A kalapozáshoz egy jópofa videót is készítettek, amiben a színésznő borjellemzések és a filmjeiről írt kritikák részleteit próbálja meg megkülönböztetni egymástól. Három perc jópofaság.

 • Nem éppen a világ legrafináltabb tolvaját érték tetten Szombathelyen. A felvétel szerint szerdán hajnalban az elsők között érkezett, mit érkezett, mászott be négykézláb az amúgy jól szituáltként leírt férfi a pékségbe, és el akart emelni egy kenyeret, de ekkor rászóltak, mire elejtette, és kisomfordált.

   Via: Nyugat.hu

 • Egy olyan országban, ahol autót csak kiváltságos polgárok vezethetnek (és ők is csak háromféle engedéllyel személyszállításra, üzemanyag-beszerzésre és katonai célokra), és az autó hiánya talán a legkevésbé égető probléma az emberek mindennapjaiban, egészen más lehet buszra várni egy nagyvárosban.

  Az AFP fotósa ezt az egyszerű, hétköznapi cselekvést fotózta a főváros utcáin.

 • A Fidesz frakciónál és a liberálisoknál is beütött a nyár, a kormánypárt csütörtökön kora délután a következő szöveget jelentette meg, amit aztán szó szerint átvett aztán az MTI:

  OS 

  A Fidesz-frakció közleménye

  Budapest, 2017. augusztus 16., szerda (OS) - Vona Gábort nem a magyarok megélhetése érdekli, hanem a hatalom és a pénz - reagálás Vona Gábor (Jobbik) nyilatkozatára

  Vona Gábor utcafórumai és aláírásgyűjtése egyaránt csak szemfényvesztés és választási adatgyűjtés. Miközben utcafórumokon prédikál az embereknek, megengedhetetlen stílusban sértegeti a nyugdíjasokat és emberszámba sem veszi őket. 

  Ha Vona Gábort valóban érdekelné a magyarok megélhetése, fizetése és jövője, akkor támogatta volna a munkából élőket segítő adócsökkentéseket, a béremeléseket, és a migránsok betelepítését célzó alaptörvény-módosítást. Ezzel szemben Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt nem ezt tette, a pártját pedig kilóra eladta egy milliárdosnak. Vona Gábort valójában nem érdekli a magyarok megélhetése és jövője, csak a hatalom és a pénz számít neki.

  Kiadó: Fidesz-frakció

  Megnéztem volna annak a kommunikációs főnöknek az arcát, aki néhány órával később észrevette, hogy ők a migránsok betelepítését célzó módosítást terjesztettek be, nem pedig a betelepítést megakadályozó tv-tervezetet.

  A másik közleményt, szintén az OS-en keresztül a Magyar Liberális Párt jegyzi:  

  A Magyar Liberális Párt közleménye 

  A BBK vezérigazgatójának távoznia kell

  A közelmúlt súlyos botrányai súlyos erkölcsi és komoly anyagi veszteségeket okoztak a Budapesti Közlekedési Központnak és a fővárosnak is. A Magyar Liberális Párt szerint az elektronikus jegyrendszer körül kialakult káosz után a BKK vezérigazgatójának távoznia kell. Egy auditálás nélküli, félkész szolgáltatási rendszerben gyűjtötték a budapestiek személyes adatait, ami az indulás pillanatában magagában hordozta a katasztrófa lehetőségét. Ez a katasztrófa be is következett, hiszen az érzékeny adatokkal játszi könnyedséggel élhettek vissza illetéktelenek. 

  Ugyanez a gondatlanság jellemezte a BKK vezetését a budapesti közbringa rendszerrel (BUBI) kapcsolatban is. Több ezer regisztrált felhasználó személyes- és bankkártya adatai kerültek illetéktelen kezekbe.

  Ezek után nem meglepő, hogy az elektronikus jegyrendszer közbeszerzési eljárásával kapcsolatban is súlyos problémára derült fény. A botrány kirobbanásakor ez egymásnak gyakran ellentmondó, sértett, szakmaiatlan nyilatkozatok tovább rombolták a cég amúgy is kétes megítélését.

  Kiadó: Magyar Liberális Párt

  BBK vagy BKK? Nem mindegy?