Vilmos
21 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Kiskunhalasi Rendőrkapitánysága lakosság segítségét kéri Szőke Lászlóné 81 éves kiskunhalasi lakos eltűnése ügyében. Az idős nő pénteken a kiskunhalasi kórházból ismeretlen helyre ment, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök eddig nem találták meg. Szőke Lászlóné  körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, ősz. Eltűnésekkor kék ruhát viselt, barna táskáját magával vitte.

  20162506185545
  Fotó: Police.hu

  A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a nő jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban tud valamit, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (Police.hu)

 • Az Independent gyűjtése alapján:

  1. Heti 350 millió font a brit egészségügynek: A kilépéspárti kampány egyik nagy ígérete volt, hogy az uniós költségvetésbe befizetett pénz a kilépés után az egészségügyre fogják költeni. Nigel Farage ehhez képest a népszavazás után azt nyilatkozta, hogy ő maga soha nem állította ezt, és hibának tartja, hogy a kampány során ezt ígérték.
  2. Bevándorlás: A konzervatív Dan Hannan a Newsnightnak azt nyilatkozta, hogy "soha nem állítottuk, hogy radikálisan csökkenni fog a bevándorlók száma, csak szigorúbb szabályokat szeretnénk".
  3. Gazdaság: Michael Gove, Boris Johnson és Gisela Stuart a kampány hivatalos oldalán ígérte meg, hogy a Brexitnek "nem lenne olyan hatása, ami felfordulást okozna a gazdaságban". Pedig hatalmas felfordulás lett: akkora, amekkora a 2008-as válság óta nem volt a brit gazdaságban.
  4. Nem kell sietni: A kampány azt is ígérte, hogy a kilépés egy hosszabb folyamat lesz, aminek a során szépen nyugodtan letárgyalják majd az EU és az Egyesült Királyság új fajta kapcsolatának részleteit. Ehhez képest hat uniós külügyminiszter közösközleményben szólította fel az Egyesült Királyságot, hogy minél előbb lépjenek le az unióból.
 • A francia pékek szakszervezete arra panaszkodik, hogy a franciák egyre kevesebb pékterméket fogyasztanak: amíg ugyanis 2014-ben egy francia átlagosan 159 gramm kenyeret evett meg naponta, tavaly már csak 150-et, ráadásul ez 30 grammal kevesebb a 2003-as adatnál és harmadannyi, amennyit 1950-ben fogyasztottak.

  A szervet szerint a jelenségnek három fő oka van. Az egyik az, hogy az emberek egyre jobban odafigyelnek arra, hogy kevesebb szénhidrátot fogyasszanak vagy és a gluténmentes étrend is egyre népszerűbb. A másik az, hogy egyre kevesebben reggeliznek, a harmadik pedig az, hogy az utóbbi tíz évben 25 százalékkal nőtt a bagett ára. (Independent)

 • Hiszen annyira odaadó barát, figyelmes szerető és apjának olyan szerető fia Ramsay Bolton, a Trónok harca szadista, perverz, beteges pszichopatája. Legalábbis ebből a trükkösen összevágott videóból úgy tűnik, nem is volt még egy olyan ölelnivaló figura az egész sorozatban, mint ő. (A videó persze spoileres, csak az kattintson, aki már látta a 6. évad 9. részét, vagy aki magasról tesz az egészre.)