Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Közel egy évvel ezelőtt ért véget a felújítás első köre Csobot Adél és Istenes Bence balatoni házánál, akik két közös gyermekükkel már be is költöztek az ingatlanba. Bár több ismerősüktől megkapták, hogy a budapesti nyüzsgés után vidéken csak unatkozni fognak, ám az énekesnő és a műsorvezető pont ennek ellenkezőjére vágyott. A jelek szerint van dolguk bőven: az X-Faktor felfedezettje a minap például arról posztolt a közösségi oldalán, hogy kertjükben paradicsom és paprika is terem, de pár héttel ezt megelőzően a fürdőszobájukba is betekintést engedett.

    Csobot Adél végül a konyhából is mutatott pár részletet egy rövid főzős videó keretein belül. Az énekesnő az egyik gyerekkori kedvencét készítette el, aminek párja, Istenes Bence kifejezetten örült. Meg is jegyezte, hogy pontozni fogja az ételt. A tévés a főzés kapcsán a felvétel végén, kóstoláskor és később kommentben is odapörkölt az énekesnőnek, mire nevetésben törtek ki. 

    Korábban én már főztem @mate_szabi_-nál, így gondoltam, áthívom én is egy kis főzőcskére. Verza készült, amit ezer éve nem ettem, ugyanis ezt az ételt szülővárosomban, Aranyosgyéresen ismertem meg a nagyszüleimnél, és kisgyerekként ettem utoljára. Izgi volt megfőzni! Köszönöm neked, Szabi, a segítséget! @benistenes mennyire örült annak, hogy főztem??!!

    – vetette fel a kérdést Csobot a videónál, amihez Istenes válaszként azt írta néhány sírva nevetős emoji kíséretében, hogy:

    Nagyon várom a következő szponzorposztot, hogy végre megint legyen ebéd itthon!

  • A nézők döntenek a lány sorsáról.

    vvreni
    Fotó: RTL

    Véghajrához ért a ValóVilág, a hétvégén kiderül, ki nyeri meg a valóságshow 12. évadát.

    Dorka vasárnapi kiesése után már csak öten maradtak versenyben: Ádi, Geri, Giada, Kikidi és Reni, aki a hétvégén tudta meg, hogy teherbe esett a villában. Ennek ellenére úgy döntött, folytatja a játékot, bár társai ezt annyira nem szeretnék, hiszen a hétfő esti kiválasztáson ő kapta tőlük a legtöbb jelet.

    Ugyan a zöld kendő a karjára került, közel sem biztos, hogy kihívásra is sor kerül: a nézők kezébe került a lány sorsa, miszerint párbajon méri-e össze erejét egy társával, vagy anélkül távozik majd a játékból – ebben az esetben viszont plusz 5 millió forinttal növekszik majd a fődíj. A nézőknek a szerdai összefoglaló kezdetéig van lehetőségük szavazni.

  • Szombat este telt házas bulit csinált Sebestyén Balázs, pontosabban alteregója, DJ Oti a siófoki Plázson. Közel tízezer ember ugrált együtt az 1990-es, 2000-es évek slágerjeire a műsorvezetővel, aki kicsit el is érzékenyült a szeretetteljes fogadtatást látva. Mint mondta, ő maga sem hitte soha, hogy a pár évvel ezelőtt, eredetileg rádiós poénnak indult DJ Oti-lázból valaha egy parti is létrejöhet, pláne ekkora közönség előtt.

    A tévés az RTL-nek arról beszélt, kissé zárkózott ember, az ismertséggel járó felhajtást nehezen viseli, a magánéletét pedig óvja a nyilvánosságtól, ritkán enged betekintést a családi életébe, így feleségével két fiukat sem mutogatják. 

    „Ha ők akarják, akkor magukat igen, de mi nem akarjuk annyira tolni őket. Döntsék el ők, ha akarnak. Nagyon büszke vagyok rájuk, meg nagyon szeretem őket, és ők is mindig kérdezik, hogy apa, miért nem. Nekik is mondtam, srácok, mi hoztunk egy döntést, majd ha ti úgy gondoljátok később, akkor igen, de mi nem az a család vagyunk, akik két ingyen mozijegyért elviszik a gyereket, hogy lefotózzák” – magyarázta Sebestyén, akinek kisebbik gyermeke, a sportok iránt érdeklődő Noel 10 éves lesz, míg Benett már 14 múlt, és remekül dobol. A tinédzser fel is ajánlotta édesapjának, hogy a következő DJ Oti-bulin akár el is játszik majd egy számot a közönségnek, ám ahhoz Sebestyénnek még le kell porolnia saját gitártudását. Mindenesetre addig egy-egy rövid klip erejéig elcsíphetjük őt és öccsét a műsorvezető Instagram-posztjaiban.

    Néha az ember azért elbüszkélkedik. Többet mutatnék, csak nem akarom, hogy őket mutogassák, nem olyan életet élünk.

  • Eddig tartott a titkolózás.

    Ryan Reynolds és Blake Lively negyedik közös gyermeke 2023. február 12-én született meg, ám a házaspár a születési dátumán kívül semmit nem osztott meg a csöppséggel kapcsolatban – egészen eddig. Deadpool & Rozsomák New York-i premierje volt az apropója annak, hogy a 47 éves színész végül úgy döntött, nem titkolózik tovább: a People című magazin szerint a hétfői filmbemutató vendégeinek tartott beszédében rántotta le a leplet a kicsi nevéről.

    Mint említette, a rendezvényre az egész családja elkísérte.

    Először is szeretnék köszönetet mondani a feleségemnek, Blake-nek, aki itt van velünk. Szeretném megköszönni a gyermekeimnek, Jamesnek, Ineznek, Bettynek és Olinnak, akik szintén eljöttek. Ha szerencsém van, az lesz számukra egész csodálatos életükben a legtraumatikusabb dolog, amit ebben a filmben látnak. Imádom, hogy az egész családom itt van

    – ecsetelte Reynolds.

    A negyedik gyermek nemét egyelőre nem lehet tudni. Bár az Olin keresztnevet leggyakrabban fiúknak adják, ez Reynoldséknál azonban semmit nem jelent, hiszen legidősebb lányuknak a James nevet adták, amit általában fiúkhoz társítanak. James 9, Inez 7, Betty pedig 4 éves.