Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Még a szava is elakadt a modell-jelöltnek.

    Vasárnap este új adással folytatódott a Next Top Model Hungary, ahol a versenyzőknek eddigi legmerészebb feladatukat kellett teljesíteniük: aktfotózáson vettek részt. Nem mindenki dobta le azonban a textilt, a 22 éves Hawa és 34 éves Gabi úgy döntöttek, vállalják a következményeket, de ők nem fognak meztelenkedni.

    Később erről kisebb vita is kialakult a zsűritagok között, amikor a lányok fényképeit értékelték, azt elemezve, mennyire fair vagy épp nem fair továbbjuttagtni két olyan modell-növendéket, akik kiálltak magukért és elveikért, a heti feladatukat viszont nem teljesítették. Nem meglepő módon tehát ők ketten maradtak az eredményhirdetés végére, ahol Ördög Nóra elárulta, mégsem ér véget a verseny mindkettőjük számára, és Hawát a backstagebe küldte társai után. Gabi könnyeit törölgetve kezdett búcsúbeszédbe:

    „Megértem ezt a döntést, és úgy érzem, hogy rengeteget tanultam magamról, mindenről, úgyhogy én mindenképp gazdagabbnak érzem magam, hogy idáig is eljutottam” – mondta az édesanya.

    „Most búcsúskodsz tőlünk, de azt a helyzet, hogy te is folytathatod a versenyt. Nem mondtam egy szóval sem, hogy kiestél” – szólt közbe a műsorvezető, tisztázva: a Next Top Model Hungary ezen a héten senki számára nem ért véget, de a két érintett hátránnyal kezdi a következő feladatot.