Belföld

A Gyurcsány-kormány visszafenyeget

2007. február 19., -

Ahogy a szintetizátor a lakodalmas zenét a nyolcvanas években, úgy forradalmasítja a politikai közbeszédet Miklós, a beszédszintetizátor. Pár nap leforgása alatt újabb fenyegető videók jelentek meg, új népsport van kialakulóban?

A Gyurcsány kormány visszafenyeget, a pánmagyar fegyveresek pedig már karddal gyakorolnak. "Reszeljük a fingot" - bontakozik ki a jemeni zászló előtt egy újabb jelenet, és megjelent a fenyegetéspiacon a legveszélyesebb szervezet is.

A Gyurcsány-kormány visszafenyeget

A kormány változatos eszközökkel próbál úrrá lenni a kommunikációs problémáin, eddig ez sikerült a legjobban. De hol lehet Szilvásy György?

A Pánmagyar Fegyveres Harcvonal Zsoldosai bejelentkeznek

Sosem értettük, hogyan tudja a Petőfi rádió vízállásjelentője monoton hangon felsorolni az összes fontosabb vízállásmérőhelyet centiméterrel és hajóvonták találkozásával együtt. Hát persze, hogy beszédszintetizátorral!

A Magyar Nemzeti Forradalmi Ítélet Végrehajtó Ezred 2. közleménye

A magyar rögvalóság mélyéről bugyog fel, és ölt testet Miklós hangján az elmúlt évek minden közéleti keserűsége. Ha Gyurcsány beszédszintetizátort használt volna az őszödi beszédéhez, lehet, hogy nem itt tartanánk? (A szervezet első közleményével kapcsolatban a rendőrség felderítette, hogy a titokzatos alkotók valószínűleg csak vicceltek.)

A legveszélyesebbek nem fognak leállni

Az eddigi legnagyobb fenyegetéssel néz szembe a kormány, ez egyértelmű, mégis figyelemre méltó pacifizmusra utal az ajtó előtt hagyott stukker.

N;
hirdetés
N;