Belföld

Acélbetétes koponyával a rendőrségi viperák ellen

2006. november 2., -

Kértük olvasóinkat, hogy küldjenek vicces forradalmi fotosopalkotásokat. Olvasóink küldtek, gyakran kérés nélkül is. Most közzétesszük a legjobbakat. Íme.

Talán kevesen tudják, de Michael Knight - még mielőtt KITT ura lett volna - huszonéves korában a vietnami háborúban szolgált, hírszerzőként. Hősünket elfogta a vietkong, fogolytáborba került, ahonnan sikerült megszöknie. A szökés közben azonban komoly fejsérülés érte, szétrepedt koponyáját egy fémlappal pótolták. Acélos koponyája a rendőrségi viperáknak is ellenáll.


A képet csucsika küldte

Az ismeretlen fotosopművész remek ritmusérzékkel vetítette egymásra a nemrég bemutatott, festékorgiával operáló Sony Bravia reklámot és a rendőrségi vízágyúk szürreális utcai piruettjét.


A budapesti városvezetés újkeletű közlekedési táblái ihlették következő olvasónkat, a fővárosban elszaporodott demonstrációk mederbe terelését céloznák a megfelelően továbbgondolt KRESZ-táblák. Az első táblával demonstrációs zónákat lehetne kijelölni.


Horváth László KRESZ-tábla ötletei

Könnygáz- és gumilövedék-veszélyes zónát jelöl a következő tábla, a potenciális, ártatlan civil áldozatoknak az otthonmaradás vagy messzire elkerülés javallt.


Horváth László KRESZ-táblája

Az ötvenhatos forradalom ötvenéves évfordulójának világsajtót bejárt emblematikus pillanata ihlette a következő alkotást is. Az amerikai autómárka és a szovjet harckocsi csodás egymásra találása a felszedett kockakövön.


A Csillagok háborúja kimeríthetetlen humorforrás. Képünkön pihenő birodalmi katonák még a jedi visszatérte előtt.


HologramEmber alkotása

Birodalmi rohamosztagosok a békésen randalírozó ewokok ellen.


HologramEmber alkotása

Han Solo, - mint a neve is mutatja - a magányos pesti srác, szívszorító nézésével egymaga veszi fel a küzdelmet a könnyfakasztó ellenséggel.


HologramEmber alkotása

Ahol test testnek feszül, ott már csak egyvalaki képes rendet vágni a túlerő soraiban. Russel "Gladiátor" Crowe szintén tekintetével sokkol.


HologramEmber alkotása

Lehetett volna stílusosabban is oszlatni október 23-án, vetette fel a napokban beérkezett email, aminek csatolmányában a következő kép virított. Valóban, a nemzeti lobogó színeiben nagyobb örömmel mártózott volna meg minden tömegoszlatott forradalmár.


A képet Macskássy Ádám küldte be

Egy régi funpic-et reciklált az aktuális közhangulatra érzékeny olvasónk, a rendőrség válogatás nélkül falhoz állít mindenkit, sugalllja a kép.


T. Kovacstól kaptuk

A Halálcsillag fedélzetén készült ez a zavarbaejtő csoportkép, aminek láttán kicsit összezavarodik az ember, hogy ki hol áll, az erő sötét vagy jó oldalán. A rutinos politikusmosoly mindenesetre sokat elárul.


HologramEmber alkotása

A rendőrségi körözésekre reagál a következő alkotás, a képen egy notórius kődobáló, Flórián, Mekk mester papagája.


A képet nl-től kaptuk
N;
hirdetés
N;