Belföld

Gusztos Péter történelmet hamisít

2008. június 23., -

Az SZDSZ júniusi elnökválasztásán Gusztos Péter a vesztest, Kóka Jánost támogatta. Ennek hangot is adott a küldöttgyűlésen elhangzott beszédében.

Idézet az Index tudósításából: "Be kell látni, hogy az egészségügyi reformról le kell mondaniuk, de az adóreformról nem. Az adóreform a legfontosabb, ezért támogatom Jánost" – közölte a politikus.

A nol.hu tudósításából is egyértelmű, hogy kit támogatott Gusztos: nem dicsérni, hanem támogatni jött – Kóka Jánost. "Azt mondják, végünk van, de nem hiszek nekik. Sokáig itt leszünk, és fogunk mi még győzni" – hangzik Gusztos jóslata. Be kell látni, teszi hozzá, hogy az egészségügyi reformról le kell mondani, de az adóreformról nem, "ezért támogatom Jánost.

Na, ezek után meglepő, hogy a saját honlapjára feltöltött beszédből a Kóka János támogatására utaló részek kimaradtak. Igaz, akár azt is megtehette volna, hogy szimplán átírja küldöttgyűlési beszédét:

"Be kell látni, hogy az egészségügyi reformról le kell mondaniuk, de az adóreformról nem. Az adóreform a legfontosabb, ezért támogatom Gábort".

Gusztos Péter reakcióját itt olvashatja>>>

Képünk csak illusztráció
N;
hirdetés
N;