Belföld

Horváth Ágnes tényleg Tocsik Márta lánya?

2007. április 26., -

Jó, Horváth Ágnes az új egészségügyi miniszter nem terhes és nem szcientológus. De valami csak van vele. Például az, hogy Tocsik Márta lánya. Vagy fordítva.

Egyesek szerint, kezdődik a mértékadó Pécsi Napilap tényfeltáró írása, szóval egyesek szerint megvan az oka annak, hogy ennyire fiatalon miniszteri székbe kerülhetett Horváth Ágnes.

A lap bizonyos meg nem erősített forrásai szerint a gyors karrier annak az egyszerű ténynek köszönhető, hogy az új egészségügyi miniszter Tocsik Márta lánya.

Tocsik Mártát, az ÁPV Rt. volt jogi és pénzügyi tanácsadóját talán nem kell bemutatnunk. Kevés olyan ember volt a magyar történelemben, akinek a nevéből új ige is született.


Egyértelmű a hasonlóság?

A lap ezután már nem árul zsákbamacskát, lerántja a leplet bizonyos forrásairól: „Információink szerint a fővárosban már sokan beszélnek erről a feltételezett rokoni kapcsolatról, azonban a következmények miatti félelmükben nem pedzegetik az ügyet.

Világos, aki ezt a fővárosban pedzegetni meri, az lesz az egészségügyi reform következő áldozata.

Számolva a súlyos következményekkel, felhívtuk az Egészségügyi Minisztériumot és Tocsik Márta lányát kerestük. A vonal másik végén a tárca egyik munkatársa jelentkezett, aki hangos nevetésben tört ki, majd visszanyerve komolyságát határozottan cáfolta a Pécsi Napilap hírét: Horváth Ágnes nem Tocsik Márta lánya. Még hozzátette: "Ha már egyszer azt pletykálták, hogy Horváth Ágnes terhes, miért nem azt találták ki inkább, hogy ő szülte Tocsik Mártát?

N;
hirdetés
N;