Belföld

Fideszes paranoia Kalocsán

2006. március 14., -

Visszafojthatatlan vágyat éreztünk arra, hogy meglessük Semjén Zsoltot Kalocsán. Tudják, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke ugrott be Bagó Zoltán helyére, aki azzal írta be magát a nemzet aranykönyvébe, hogy egzisztenciájában fenyegette meg MDF-es ellenlábasát, ha nem lép vissza.

Telefonáltunk a helyi Fidesz irodájába: "Tessék mondani, mikor tart nyilvános fórumot Semjén Zsolt, az Ön jelöltjük." Erre az irodista, ahelyett, hogy séróból nyomta volna a dátumot, megadta Semjén kampányfőnökének mobilszámát.

A kampányfőnöktől is megkérdeztük, hogy mikor tart nyilvános fórumot Semjén Zsolt. A kampányfőnök visszahívást ígért.

Eltelt három nap.

Megint felhívtuk a kampányfőnököt, hogy mikor tart nyilvános fórumot Semjén Zsolt. A kampányfőnök erre drámai hangra váltott. A szövetségesek sajtóreferense lehetett ilyen, ha valaki 1944. június 5-én érdeklődött a partraszállás várható idejéről. "Nem adunk ki információt" - mondta.

Ha valaki mégis megtudná, hogy mikor lesz nyilvános kampányeseménye Semjén Zsoltnak, akkor dobjon egy mailt.

Frissítés: Ha nem Semjén Zsolt kampányeseményéről lenne szó, Kovács Kálmán most sírva fakadva a gyönyörűségtől, hiszen információs társadalmunk egyik tagja, Tamás 20 perc alatt elküldte Semjén programját. Emailen animált gifek nélkül!

Hello,

irtátok, hogy ha tudunk valamit a semjén programjáról, irjuk meg.... a Semjénnek 16-án lesz egy Kalocsa melletti faluban (talán Szakmár)fóruma, ahol a glattfelder béla lesz a vendége.
17-én is lesz valamelyik másik faluban itt a környéken, de arra nem emléxem. Kalocsán, a Korona Rádióban (www.koronaradio.hu) hirdetik, csak nem igazán figyeltem oda. :D Azért kíváncsi vagyok, hogy Semjén Zsolt mit tud erről a környékrő, és mi a programja...
Amit eddig mondott, az nevetséges. Általános lózungok. De még nem zsidózott az ezeréves katolikus városban, és ez nála erénynek számít...

Üdv: Tamás

N;
hirdetés
N;