Belföld

Pénisznyalóka a csepeli polgármesternek

2006. május 8., -

Pénisz és vagina alakú nyalókák okoztak posztválasztási vihart Csepelen. Az édességgel megajándékozták a kerület szocialista polgármesterét. Tóth Mihály szóvivője szerint a csepeliek már döntöttek, amikor az első fordulóban nemet mondtak "a Fidesz hazudozásaira".

Ötszáz forintért árulták a csepeli napokon a pénisz és a vagina alakú nyalókát. A Fidesz csepeli szervezetében munkálkodó Szuhai Erika, a nőtagozat helyi vezetője ezért Tóth Mihály polgármesternek esett neki, akit a "Fidesz csepeli szervezete pénisz szopókával és vagina nyalókával" ajándékozott meg.

"A "nyalánkságokat" az önkormányzat által megrendezett Csepeli Napokon, a gyermekeknek rendezett programok alatt is, valamennyi édességárusnál meg lehetett vásárolni" - kifogásolja az ellenzéki part, amely idéz Tóth meghívójából: "Hazánk uniós csatlakozásának második évfordulója, valamint a munka ünnepe, vagyis május elseje előtt a fiataloké lesz a főszerep a Szent Imre téren".

A Fidesz szerint "megdöbbentő élményben részesültek azok a kisgyermekes szülők, akik elfogadták a polgármester szíves invitálását. A Szent Imre téren felállított pultoknál ugyanis - miközben gyerekeknek szóló előadásokat tartottak - a cukorkák, csokoládék, vattacukor mellett feltűnő helyre kirakott méretes pénisz és vagina alakú nyalókákból is válogathattak a gyerekek és a felnőttek.

"Mélyebbre már nem süllyedhet a Fidesz helyi vezérkara a XXI. kerületben" - reagált frappánsan a csepeli polgármester szóvivője, aki szerint áprilisban megszületett az eredmény, és kiütéses vereséget szenvedett a Fidesz az MSZP-től már a voksolás első fordulójában. "Szavazataikkal azt mondták a csepeliek: elég volt a Fidesz hazudozásaiból."

A szóvivő úgy fogalmaz az Indexhez eljuttatott állásfoglalásában, hogy "miközben a vert hadak sebeiket nyalogatják, gyáván a nőket tolják maguk elé, és honoráriumként nyalókát adnak tisztességes családanyák kezébe". "Ezek a nyalka vitézek a feltálalt nyalánkságukkal most bizonyították: a Fidesz minden mélységet képes alul múlni. Ott megtalálják méltó helyüket" - írta Polgár György.

N;
hirdetés
N;