Belföld

Orbánt szeretik, de nem hálálta meg a bizalmat

2008. június 10., -

A szocialista Nyakó István hétfőn azzal riogatott minket, hogy a Fidesz címlistájának frissítésére és bővítésére alkalmas a Fidesz foci-Eb-s tippjátéka.

Tudjuk, a szocialistáktól idegen minden kísérlet a választópolgárok címlistájának megszerzésére, elég csak a kapcsolat.hu-t említeni. De nem is ez az érdekes.

A Viktortotón szavazni lehet arra, hogy melyik, a játékban részt vevő ellenzéki politikus szavazataiban bízunk leginkább.

A sorrend talán egyfajta szimpátiaszavazás is, így nem árt rögzíteni, mi volt az állás kedden délelőtt:

1. Orbán Viktor 1739 szavazat. 2. Kósa Lajos 490. 3. Schmitt Pál 218. (Ez a bizalom talán a MOB-elnöki posztjának szól.) 4. Deutsch Tamás 170. (Nem kevés egy kicsit ez a magyar történelem első sportminiszterétől?). 5. Varga Mihály 120. 6. Kövér László 118. 7. Pelczné Gáll Ildikó 113. 8. Szijjártó Péter 78. 9. Bánki Erik 77. 10. Simicskó István 52. Pokorni Zoltán 44. (Ezt azért keveselljük.)

Az első nap után különben Deutsch rácáfolt a várakozásokra, hiszen két pontjával vezeti a listát, ő találta el eddig a legtöbb eredményt.. Pelczné Gáll Ildikó eloszlatta azt a félreértést, miszerint a nők nem értenek a focihoz: Bánki Erikkel és Kósa Lajossal a második helyen áll holtversenyben.

Orbán Viktor pont nélküli.

N;
hirdetés
N;