Belföld

Pepe nagyon tudott mulatni

2007. május 21., -

Eddig elképzelhetetlennek hitt titkokról rántja le a leplet a miniszterelnök. Milyen ember is volt valójában Petrétei József?

"Mindenki csak úgy emlegette: Pepe. Nagyon tudott mulatni. Pár pohár bor után ült a kör közepén és széles gesztusokkal magyarázott, parodizált, anekdotákat mesélt." - írja a vasárnap felmondott Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszterről Gyurcsány Ferenc kormányfő a blogjában. A nekrológ szerű bejegyzésben a kormányfő romantikus leírást ad kettejük kapcsolatáról is: Irodáinkból ugyan nem látjuk egymást, de azt mindenképpen, hogy kinél meddig ég a villany. Ő is, én is sokat dolgozunk, nem egyszer este tíz-tizenegy óráig.

A legjobb csitri hozzászólása: Sajnos, nem ő az első politikus, akiről le kellett írni, hogy túl jó volt ennek az országnak. Egyébként pedig sajnáljuk, hogy Petrétei becenevét és magánemberi tulajdonságait csak most ismerhettük meg. Milyen jó lenne tudni például, hogy Moncsi szeret sütit enni, Imi imádja a titkárnők fenekét paskolni, vagy hogy a Pista álmában beszél.

N;
hirdetés
N;