Belföld

Rogán bedobta az új csaját is

2006. december 27., -

A problémás Fidesz helyett saját imázsának kovácsa lett Rogán Antal. A képviselői privilégiumokkal szembeszálló polgármester képe mellé karácsonyra odakerült a cuki szerelmes politikus is, aki gyűrűt vesz Cecíliának.

Kattintson a nagyításhoz!
Forrás: Blikk

Vajon mire jó egy magyar politikus számára egy bulvárlap karácsonyi duplaszáma? Arra, hogy lássák a népek: fiatal még, előtte az élet, és tulajdonképp egy cukorfalat. Az ünnepi ebédek után Pufajkásék, a tétlenségbe süppedő háziasszony és bejglimérgezésen bambuló háziúr, akiknek szívét eddig nem lágyította meg az V. kerületi közpénzek bátor őre és az Országgyűlés ingyen parkolójának ádáz ellensége, most párthovatartozástól függetlenül bekapták a horgot. A sok bénázást feledve ismét pasizó Halle Berry és a titokban újra házasodó Csisztu Zsuzsa után 94-95. oldalon kiderült, egy egyszerű, romantikus és szép magyar fiú, Rogán Antal szerelmes.

A főnök, Orbán Viktor az áprilisi vereség után ejtette a kampányfőnökét. Az önállósodási kényszer viszont nem jött rosszul Rogánnak. Ha nem kell az amúgy is zavaros pártimázzsal bíbelődni, akkor építi inkább tovább a sajátját. Az tiszta sor. Korábban is voltak már benne tudatos csavarok. 2004-re például sikerült levakarnia az Orbán-csicskás kabátját, ami még hat évvel korábban ragadt rá. Most pedig, hogy októberben meglett a saját hercegsége a birodalmon belül, gyarapodhat az Orbántól és a Fidesztől is független politikus portréja.


Forrás: Best magazin

Az V. kerületi polgármester arcképének harmadik fejezete a hős védő és az elszánt támadó után a magánember. Viszont egy válás és egy otthagyott gyerek történetét - Deutsch-Für Tamás óta tudható -, nem könnyű letolni a szavazók torkán, anélkül, hogy a falat meg ne akadjon. Nem lehet a véletlenre bízni, hogy a bulvárlapok csak úgy maguktól jöjjenek rá egy jobboldali politikusnál, hogy már megint nem jött be a szent család recept. A Blikkben és a Bestben is megfuttatott új csaj története elébe megy a váratlan zaftos leleplezésnek. A szerelmes politikus elárulja, hogy egy nyári politikai rendezvényen akadt meg az egyetemista Cecílián a szeme, aztán sms-ben ismerkedtek, és a lány kezdeti húzódozása ellenére már a közös jövőt tervezik. A bizonyíték egy fotósorozat a gyűrűs eljegyzés pillanatairól.

A politikus karácsonyra feltálalt új csaja zárásként a szavazóetetésre is hathatósan rásegít. Vőlegényével a gyerekvállalást fontolgatják, hogy az előző házasságból született fiú mellé legyen egy kishúg is. Ilyen Deutsch-nál nem volt, Pufajkásék ezért utólag is áldott karácsonyt kívánnak Tóninak és Cilinek bízva benne, hogy még sok szépet hallanak felőlük.

N;
hirdetés
N;