Belföld

Thürmer Gyuláék kikeltek a drága húsok ellen

2006. február 14., -

Választások közeledtével méltán szorulnak háttérbe a programok, mi azonban nem hagyjuk elsikkadni a pártok szellemi műhelyeiben született alkotásokat, inkább a választópolgárok gyönyörűségére összegyűjtjük azokat. Elsőként a Magyar Kommunista Munkáspárt programja jött velünk szemben egy sötét angyalföldi utcán, de ha nem jár ilyen helyeken, akkor egy budai polgári otthonból is könnyedén letölthető.
#alt#

"35 órás, törvényben szabályozott munkaidőt!"

Ez teljesen rendben van, ha rajtam múlik, Thürmerék máris számíthatnak plusz egy szavazatra.

"A 45 évnél idősebb dolgozót tilos legyen elbocsátani!"

Támogatom! Azt a néhány évet már fél lábon is kihúzom, utána nemhogy heti 35 órát, egy percet sem leszek hajlandó eltölteni a munkahelyemen, inkább megvalósítom régi tervemet és építek egy bazi nagy vasúti terepasztalt.

"A minimálbér 2006-tól legyen 100 ezer forint!"

Miért nem 200 ezer? Netán a Munkáspárt is behódolt az opportunista szocialistáknak, a népnyúzó konzervatívoknak?

"Az alkotmány biztosítsa az első lakáshoz való jogot, a kormány teremtse meg ennek feltételeit!"

Ez az! A rohadt kormányok csak ülnek a pénzen, ahelyett, hogy újranyitnák a házgyárakat, és újabb ütemekkel gazdagítanák végre lakótelepeinket.

"A kenyér, a tej, a hús, a gyógyszer legyen áfamentes! A drága ékszerek, a drága húsok és italok, a sokmilliós kocsik, magánhajók és -repülők, s minden más luxuscikk után 100 százalékos áfa legyen!"

Igaza van a Munkáspártnak! A karajzabáló burzsujok fizessenek duplán, bár javaslom a program finomítását: az olcsó húsok legyenek ingyenesek, az elvitt parízervégekért meg még fizessen is valamit a közért a dolgozóknak.

"A havi 500 ezer forint feletti béreket két évre be kell fagyasztani!"

Ez a minimum. Megnézem jövő ilyenkor, hogy miből megy síelni a főnököm, a kis rohadék.

N;
hirdetés
N;