Belföld

Gyurcsány a falról nézte stábja karácsonyi ünneplését

2006. december 26., -

Olvasónk belefutott a szivarral és pálinkával karácsonyozó Gyurcsány-stábba egy VIII. kerületi étteremben. A jobboldali sajtó szerint összezördülések miatt szétszéledt kommunikációs csapat önfeledten sztorizgatott.
Az ünneplő hetes
Batiz András - a MeH Kormányzati Kommunikációs Központ év végén távozó kommunikációs igazgatója
Daróczi József Dávid - politikai főtanácsadó, a kormányzati kommunikáció koordinálásáért felelős kormányszóvivő iroda vezetője
Gál J. Zoltán - a MeH államtitkára
Gyurkovics Tamás - politikai főtanácsadó, a miniszterelnök beszédírója
Keszthelyi András - a miniszterelnök főtanácsadója
Szigetvári Viktor - az MSZP volt kampányigazgatója
Tóth Miklós - a MeH Kormányzati Kommunikációs Központ év végén távozó kommunikációs szakállamtitkára

Különös asztaltársaság mellé keveredett egyik olvasónk karácsony előtt. A VIII. kerületben lévő Fülemüle étteremben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök legbefolyásosabb tanácsadói, legközelibb munkatársai ünnepeltek. A jobboldali sajtó szerint a hét fős stábból hárman (Batiz András, Tóth Miklós és Szigetvári Viktor) azért távoznak az év végén, mert összetűzéseik voltak a hamarosan miniszterelnöki kabinetfőnökké avanzsáló Gál J. Zoltánnal, de olvasónk szerint súrlódásoknak jele sem volt, a társaság - már amennyit látni és hallani lehetett belőle - önfeledten sztorizgatott, vacsorázott, szivarozgatott és pálinkázott.

Az étteremben - bennfentes olvasónk szerint - sok baloldali és liberális politikus megfordul, Gyurcsány is többször járt ott. A falakon fényképek vannak, köztük Gyurcsány Ferencről is, de jár oda több jobboldali is, és többször ebédelt ott Erdő Péter is. Állítólag egyszer, már a választások után, Orbán Viktort és Navracsics Tibort is meghívták egy rendezvényre, de előtte azt kérték a Szentkirályi utcából, hogy vegyék le a miniszterelnök fényképét, majd miután erre nem voltak hajlandóak, egyedül Navracsics ment el.

N;
hirdetés
N;