Anyázott a bíróságon a pénzügyminiszter fia

2008.07.11. 06:54
A Magyar Nemzet tudósítása szerint Veres János pénzügyminiszter egyik fia azt mondta a bíróságon, hogy a "kurva anyátok" és az ajtót becsapva távozott egy tárgyalásról. A Veres Gábor a Magyar Nemzet és a Hír tévé munkatársait perelte be, egy nyírbátori fesztiválról készített tudósítás miatt.

"Kurva anyátokat!" - mondta Veres Gábor csütörtökön a II.-III. kerületi bíróságon, a Magyar Nemzet tudósítása szerint. Veres János pénzügyminiszter egyik fia egy olyan per tárgyalásán akadt ki, amelyben testvérével együtt a Hír Tv-t perelték be egy riport miatt. Veres Gábor úgy érezte, hogy nem fejtheti ki álláspontját a perben, mert a bírónő többször utasította, hogy ne térjen el a tárgytól.

Meghökkentő kijelentése után Veres Gábor távozott a tárgyalóteremből és becsapta maga után az ajtót. A bírónő közölte, hogy feljelenti Veres Gábort, ezt követően a másik Veres fiú is elhagyta a tárgyalást.

A Veres fiúk azért pereltek, mert szerintük a Magyar Nemzet munkatársa aljas indokból megsértette becsületüket. Az ügyben másodrendű vádlott a Hír tévé munkatársa is. A televízió még tavaly közölt egy riportot egy nyírbátori fesztiválról, amit a Veres testvérek szerveztek. A riport azt sugallta, hogy a fesztiválnak helyt adó strand büfésétől védelmi pénzt akartak szedni.