Elképedt a pécsi hullámfürdő vezetője a titokban készült pornófilm miatt

2007.04.11. 14:59
A pécsi hullámfürdő vezetője undorítónak és elképesztőnek minősítette, hogy tudomásuk és engedélyük nélkül, valakik a csekély nyári forgalmat kihasználva pornófilmet készítettek a fürdőben.

A pécsi Hullámfürdőben vettek fel egy pornófilmrészletet, írja az Új Dunántúli Napló. A fizetős pornófilmekre specializálódott honlapon látható a néhány perces jelenet, amit "vélhetően a pécsi Hullámfürdőben rögzítettek", írja a lap. "A film egy pár intim együttlétét mutatja be a szaunában és pezsgőfürdőben" - olvasható a lap diszkrét leírásában.

Szabó Tamás, a Pécsi Fürdő Kft. vezetője "elképedt" a híren. A lapnak megerősítette, a film valóban az uszodában készülhetett, de erről neki nincs tudmása. A honlapra feltett bejegyzések dátumai szerint a film tavaly nyáron készülhetett. A vezető ebből arra következtet, hogy a film késztítői kihasználták, hogy a hőségben a szauna kihasználtsága csekély, így a "szereplők és a készítők találhattak megfelelő alkalmat".


2000-ben volt 65 éves a Pécsi Hullámfürdő

Szerinte így a néptelen helyiséget minden különösebb szervezkedés és előkészület nélkül használhatták. Szabó Tamás kijelentette, a pezsgőfürdő vizét a szivattyú negyedóránként automatikusan lecseréli, így az ott felvett jelenet semmilyen közegészségügyi problémát nem okozhatott. Hozzátette, elképesztő és undorító a történt.

Az uszoda vezetője belső vizsgálatot indít, és mérlegelik a feljelentés lehetőségét is.