II. Erzsébet fürdőolajat és szappant nyert tombolán

2007.09.17. 15:24
A brit királynő fürdőolajat és szappant nyert egy iskolai tombolán. A sorsolás rendezői először tréfára gyanakodtak, amikor kihúzták a nyertes cetlit, de aztán kiderült, hogy tényleg II. Erzsébet vett részt a játékban. A 81 éves királynő állítólag alig várja, hogy használhassa nyereményeit, mivel szeret a kádban lazítani.

Egy üveg fürdőolajat és szappanokat nyert II. Erzsébet brit királynő egy londoni iskolában rendezett tombolán.

A sorsolás rendezői először tréfára gyanakodtak, amikor kihúzták a "Királynő, Buckingham palota" feliratú cetlit, írja a The Sun című újság hétfői száma. Aztán újra ki akarták sorsolni a 10 font értékű ajándékokat, de egy kollégájuk közbelépett. A segítségével fény derült a rejtélyre: a palota egyik udvaronca - akinek a gyerekei az iskolába járnak - adott el tombolajegyet a királynőnek. II. Erzsébet akkor döntött a jegyvásárlás mellett, amikor hallotta, hogy a férfi a kollegái körében is árusítja a tombolajegyeket.

A 81 éves királynő egyelőre még a frissen nyert kozmetikumok nélkül fürdik. "Őfelsége hivatalos értesítést kapott a nyereményéről, de még nem vette át" - nyilatkozta egy illetékes. Az is kiderült, hogy nem első alkalommal játszott tombolán a brit királynő, aki szerint a szórakoztató akciókkal kiválóan lehet pénzt gyűjteni.

A híresztelések szerint II. Erzsébet már alig várja, hogy megkapja nyereményeit, mivel egyébként is szívesebben fürdik, mint zuhanyozik. A jól értesült források szerint állítólag még egy gumikacsája is van.