Két évig nem ülhet volán mögé Stohl

2002.09.27. 10:13
A Dunakeszi Városi Bíróság 112 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a színész-műsorvezető Stohl Andrást, és 21 hónapra bevonta jogosítványát. Stohl július elején ittasan szenvedett súlyos autóbalesetet. Stohl nem fellebbezett az ítélet ellen.
Bűnösnek találta a Dunakeszi Városi Bíróság Stohl András színművészt, és 112 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, valamint 1 év 9 hónapra bevonta a jogosítványát. Miután büntetése letelt, ismét el kell végeznie az autóvezető-tanfolyamot, és szigorított vizsgát kell tennie. A Magyar Hírlap információi szerint az ismert műsorvezető nem fellebbez az ítélet ellen.

Stohl András
Stohl András július 6-án, a 30-as főúton Gödöllő és Aszód között szenvedett súlyos autóbalesetet. Elvesztette uralmát Ford Mondeója felett, a kocsi többször megpördült, majd az árokba borult. Stohlt komoly fejsérülésekkel és csonttörésekkel mentőhelikopter szállította kórházba.

A vizsgálat megállapította, hogy ittas volt a baleset idején: az orvosszakértői vizsgálat szerint vérében a baleset időpontjában 1,7 ezreléknyi alkohol volt. Ez az érték 2-3 deci pálinka, vagy ezzel egyenértékű szeszesital elfogyasztását feltételezi.