Gusztáv
-11 °C
-2 °C

Kikapott a Domino-Honvéd az Euroliga döntőjében

2005.05.22. 12:13
A Domino-BHSE nem tudta megvédeni címét, mert hosszabbításban egy góllal kikapodt a Posillipo Napolitól a férfi vízilabda Euroliga döntőjében, Nápolyban.
A Domino-BHSE nem tudta megvédeni címét, mivel hosszabbításos mérkőzésen egy góllal alulmaradt a házigazda Posillipo Napolival szemben a férfi vízilabda Euroliga döntőjében, Nápolyban.

Másodpercekkel a vége előtt egyenlített a Posillipo

A magyar csapat jól játszott, végig vezetett, de ellenfele hat másodperccel a lefújás előtt kiegyenlített, így hosszabbításban dólt el, kié lesz a kupa.

A ráadás első három percében először jutottak vezetéshez az olaszok, de a remek formában játszó Szívós hamar kiegyenlített.

A mindent eldöntő utolsó 180 másodpercben egy emberelőnybe került a Napoli, és egy Ratko Stritov-gólall ismét előnyhöz jutott, majd meg is nyerte a meccset.

Külső körülmények

Kovács István, a Domino vezetődezője a bírókat hibáztatta a vereségért: "Gratulálok a csapatomnak, mert mindent megtett a sikerért. Remekül helytálltak a játékosaim, de a hosszabbítás második félidejében a 'külső körülményeket' már nehezen tudták elviselni."

Molnár Tamás, a csapat centere a saját hibáikat is megemlítette: "Két dologgal magyarázható ez a fájó vereség, egyrészt a bírók számtalan minket sújtó téves ítéletével, másrészt az emberelonyök gyenge kihasználásával."

Euroliga, Final Four, döntő:
Posillipo Napoli (olasz) - Domino-BHSE 9-8 (3-3, 0-1, 0-1, 4-2, 1-1, 1-0)
Nápoly, 4 ezer néző br> góldobók: Di Costanzo, Silipo, Postiglione 2-2, Felugo, Zlokovic, Stritof, illetve Szívós 3, Benedek 2, Kiss G., Biros, Molnár T.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.