Xaviék áttörik Paraguay védelmét

2010.07.03. 18:09 Módosítva: 2010.07.03. 18:10

A szorzók alapján a Paraguay-Spanyolország a legsimább negyeddöntő, de ezen a vb-n senki sem mehet biztosra. A dél-amerikai csapatok jók a vb-n, de a spanyolok egyet már legyőztek. Az utolsó negyeddöntő 20.30-tól élőben az Indexen.

Mivel a két csapat csupán három gólt kapott a vb-n, nem feltétlen számíthatunk gólzáporra. Paraguay Olaszország ellen kapott utoljára gólt, még az első fordulóban, azóta nem. Az elmúlt három meccsükből kettő is gól nélküli volt, ami csak alátámasztja a megállapítást. A harmadikat, a 2002-es vb-n a spanyolok 3-1-re nyerték

Spanyolországnak jobb csatárai vannak, ezért esélyesebb, és talán nem túlzó, hogy csak 1,4-szeres pénzt ér a sikere. Paraguay ellenben kilencszeres pénzt hoz, a döntetlen majdnem négyszerest.

Talán most nem lesz meglepetés, az ellenben könnyen elképzelhető, hogy az első félidőben nem lesz gólt, ezért 2,5- szeres a kifizetés. A spanyolok nyilván most is nekiesnek ellenfelüknek, mint a hasonlóan jól védekező Portugáliának, és ha most egy lövése mégis beakad az első negyedórában, 4,75-szörös az odds.

Ha egygólos meccs lesz, 2,8-szoros a szorzó. Ha a spanyolok nem kapnak gólt, másfélszeres a pénz.

David Villa a gólkirályság nagy esélyese, nem véletlenül csak négyszeres a nyeremény, ha az övé az első gól. Torresnél már ötszörös az odds, míg Iniestánál tízszeres.