Mit keres a horrorfilmbe illő fej a sisakon?

2014.02.13. 08:25

A 2010-es, vancouveri téli olimpián a japán női bobkettes rukkolt elő egy igen egyedi, ám annál szebb festésű bobbal, amivel egyből emlékezetesek maradtak annak ellenére, hogy csak a 16. helyen végeztek.

Azt még nem tudni, hogy az idei bobok között lesz-e hasonlóan kirívó festésű, az azonban már biztos, hogy a szkeletonosok is megtalálták a módját, hogy kicsit kilógjanak a megszokott, egyszínű festésű sisakok közül.

A legextrémebb mintával egyértelműen a kanadaiak versenyeznek majd, akik már a 2013-14-es világkupán is egyedi festéssel száguldottak lefelé, de az első szkeletonedzésen azonban kiderült, hogy mások is követik majd példájukat.

Már egy ideje szerettem volna festést a sisakomra. Láttam az interneten egy képen, amin egy lány feje félig rendes, félig koponya volt, az adta az ötletet. Aztán elmondtam Jason Bartziokasnak, hogy mennyire tetszett azon, ahogy egyszerre nőies és félelmetes volt a kép. Aztán ő ajánlott pár képet, amiből aztán választottam

- nyilatkozta sisakjáról Sarah Reid, a kanadaiak egyik indulója.

A szkeletonosok február 13-án reggel kezdenek Szocsiban a női egyes első két futamával, két nappal később pedig már zárnak is a férfiak koraeste.