Egy szerelés miatt halt meg egy 19 éves amerikaifutballista

2017.09.21. 08:33

A harmadosztályú egyetemi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Midwestern State egyik játékosa belehalt a csapat hétvégi meccsén elszenvedett sérülésébe. A 19 éves Robert Grays négy perccel a mérkőzés vége előtt csinált meg egy szerelést, de nem kelt fel. 

A segítség rögtön ott volt, nem sokkal később mentőhelikopterrel szállították kórházba a közeli Wichitába, majd átvitték egy houstoni kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét. 

Az egyetem sportprogramjáért felelős Kyle Williams arról beszélt egy helyi lapnak, hogy a megmozdulásban semmi szokatlan nem volt, a másodéves, cornerback poszton játszó Grays korábban százszor megcsinált már hasonló szereléseket. 

Ne maradjon le semmiről!

A napokban egy másik egyetemi amerikaifutball játékos, a szintén alsóbb osztályú Wooster falembere huszonegy éves játékosa halt meg. A huszonegy éves Clayton Geib a csapat vasárnap mérkőzése után jelezte, hogy nem érzi jól magát, kórházba ment, majd nem sokkal később meghalt. A halála okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, írja a Washington Post

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport