Vilma
-7 °C
4 °C

Kokó Trumble ellen búcsúzik

2002.04.12. 16:38
Steve Trumble lesz Kovács István profi pályafutásának utolsó ellenfele. Kokó vetélytársa eddig 11 győzelmet aratott és 15 vereséget szenvedett. A mérkőzést április 20-án, szombaton rendezik Gdanskban, a félnehézsúlyú világbajnok, Dariusz Michalczewski gálájának részeként.
Hosszas keresgélés után végül találtak ellenfelet profi ökölvívó világbajnokunknak, Kovács Istvánnak. Eldőlt, hogy az amerikai Steve Trumble lesz Kokó profi pályafutásának utolsó ellenfele. A visszavonulását március 1-jén bejelentő "Kokó" jövő szombaton Gdanskban lép kötelek közé.

Az amatőrként olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, hivatásosként pehelysúlyban exvilágbajnok Kovács 26 éves riválisa nem számít nagy névnek a szakmában. Igencsak szerény mérleggel rendelkezik: eddig 11 győzelmet aratott (ebből 8 k.o.), és 15 vereséget szenvedett. Legutóbb november 24-én mérkőzött és kikapott honfitársától, Zahir Raheemtól.

A Kirch-csoport csődje miatt- a társaság finanszírozta volna televíziós közvetítéseket - a találkozó megrendezése korábban bizonytalan volt. Az akadály végül elhárult, a cég svájci leányvállalata vállalta magára a gdanski gála megrendezésének költségeit. Az esemény kiemelt mérkőzése egyébként Dariusz Michalczewski félnehézsúlyú világbajnok és az amerikai Joey de Grandis csatája lesz.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!