Kimbo Slice testütéssel zúzta le ellenfelét

2013.02.01. 07:58

Az utcai harcosból profi bokszolóvá lett Kimbo Slice hetedik meccsén is győzni tudott, de a Shane Tilyarddal vívott meccsén azért még előjött belőle az MMA-harcos. A meccs második menetében derékra támadva döntötte fel ausztrál ellenfelét, aztán egy nagy erejű testütéssel K.O-zta.

A Sydney-ben vívott meccsre Slice esélyesként érkezett, ahogy eddig, most sem kapott igazán kemény ellenfelét. A nem igazán képzett és inkább hájas, mint izmos ellenfele addig hatszor győzött és hatszor kapott ki.

Slice nagy rohammal kezdte a meccset, de Tilyardot nem tudta meglepni, jól állta a pofonokat az ausztrál, bár visszatámadni alig tudott. Egy jó fejre ütött kombinációval azonban néhány pillanatra megfogta Slice-ot.

A második menetben Tilyard kezdett aktívabban, Slice először a bokszban nem bevett módszerrel menekült. Mint egy birkózó, derékra támadva vitte földre ellenfelét. Tilyard ezután is próbálkozott, de az egyperces roham inkább őt őrölte fel. Egyre tübb luftot ütött, képtelen volt eltalálni rendesen a nem igazán gyors Slice-ot, aki végül a második percben egy oldalra mért bombával megrogyasztotta az ausztrált.

A testütésből már nem bír felállni, így Kimbo Slice hétből hatodik meccsét nyerte meg K.O-val.