Piroska
-12 °C
-2 °C

Ralf Schumacher: Ne csináljanak bohócot belőlem

2004.02.22. 19:53
Úgy tűnik, hogy a kolumbiai Juan Pablo Montoya után Ralf Schumacher is elhagyja a Williams-BMW-t jövőre.
Könnyen elképzelhető, hogy 2005-ben a mostanitól teljesen eltérő összeállításban szerepel majd a Forma-1-ben a Williams-BMW, mert Ralf Schumacher a távozáson gondolkodik, míg a kolumbiai Juan Pablo Montoya már biztosan a McLaren-Mercedesnél folytatja.

"Lehet, hogy így kell majd döntenem. Ez szomorú lenne, de nem engedem, hogy bohócot csináljanak belőlem" - mondta a német klasszis.

Ralf Schumacher hónapok óta tárgyal a szerződés-hosszabbításról a Williamsszel, de bizonyos anyagi feltételekben nem tudtak eddig megegyezni. Pedig a hatszoros világbajnok Michael testvére azt állítja, hogy szóban már megállapodott Frank Williams csapatfőnökkel, de később az istálló főnöke visszakozott.

"Eddig úgy gondoltam, hogy bizonyos esetekben a kézfogás már megegyezést jelent, s az egyik fél nem vonja vissza később a feltételeit. Ő mégis hátat fordított nekem, ez az igazság, s ennek nem kellett volna megtörténnie" - magyarázta.

Ralf Schumacher hozzátette: Frank Williams nagy nyomás alá került, mert nem lenne szerencsés, ha mindkét klasszisát elveszítené a 2005-ös sorozatra. Megállapodásuknak nem lehet anyagi akadálya, mert hajlandó lenne fizetésének megfelezésére. Erről azonban eddig hivatalosan nem beszélt, mert ötmillió dollárral felfelé akarta srófolni 15 millió dolláros fizetését.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.