Gerzson
-3 °C
9 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Forma-1

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 13:00 - Aeroflot Open 2020 - 02- 19 - 27 - Kozák Ádám (2523) 3/0,5, Rapport Jovana (2348) 3/0,5
  Nem kapták el jól a rajtot a mieink: Kozák Ádám két 2600 élőpont feletti nagymestertől (Mamedov, Aravindh) szenvedett vereséget , Rapport Jovana két orosz (Demidov, Salman) sakkozóval nem boldogult - Ádámnak bele kell erősödnie a 2600-as nagymesterszintbe, s ez csak úgy érhető el, ha egyre gyakrabban kerül szembe ezen a szinten játszókkal - A harmadik fordulóban versenyzőink a magasabban kvalifikáltak, így jó eséllyel húzhatják be holnap (02-21) a győzelmeket.
9 Nyíl
Aspinall állította meg van Gerwent
Az ötszörös PL-győztes Michael van Gerwen két nagy meccs után, a harmadikon már vereséget szenvedett.
USAracing
Alonso-botrány: Andretti szerint a Honda teljesen ártatlan
Az utóbbi hetek legforróbb, motorsport-vonatkozású témájának számított, hogy a Honda a legutolsó pillanatban megvétózta Fernando Alonso Indy 500-as részvételét az Andretti Autosport színeiben.
Katarzis nélkül
Hóvirágos, mohás
Futunk az erdőben. Nem verseny van, teljesítménytúra. ...és elhangzik a szokásos kérdés, hogy: ,,Minek futnak, ha nem, verseny?" Persze mindenkinek más a motivációja... [...] Bőve...
Tommy autosport
Ferrari 288 GTO, egy fura rally autó tervezet
Talán nem minden rally Matyi van vele tisztában, hogy a manapság a gazdag autógyűjtők egyik legdrágább típusa a Ferrari 288 GTO is azért készült el, hogy csatába küldjék a "B" csoportos érában.