Viola
-6 °C
-2 °C
Sport

Forma-1

Blogok

Sakkmester
LIVE! - Sunway Sitges 2018 - SUNWAY SITGES INTERNATIONAL CHESS FESTIVAL Sitges (Barcelona, Spain) 13.12.2018 – 23.
GM Dmitry V. Andreikin 2719 GM Vassily Ivanchuk 2717 GM Ernesto Inarkiev 2693 GM Sasikiran Krishnan 2673 GM Romain Edouard 2644 GM Daniele Vocaturo 2629 ...
9 Nyíl
Daryl Gurney vitte el kedden a show-t
A Players Championship Final bajnoka jutott a kedd esti játéknapon egyedül száz fölé, ráadásul még hat 180-assal is szomorította Ross Smith-t, aki nem tudta megszorítani sem ellenfelét.
RallyeDream
Rali Ladával Budapest belvárosában
Az év egyik legmenőbb ladás-krúzolós videóját hozták össze Tolnai Márkék! Sokat kellett várni egy hasonló anyagra, de így utólag minden túlzás nélkül kijelenthetjük: megérte! A videóklipp főszereplői Turcsik Tamás és 2107-ese, mellyel a szokásos szilveszteri hungaroringi autós évadzárón indulnak majd.
Tommy autosport
Mads Ostberg a rallycross VB-n?
Az idén a Citroen Racingnél a rally VB-n vitézkedő és a szezon végén munkanélkülivé vált, gyakorlatilag a rally sportból ismert norvég Mads Ostberg egy kétnapos teszten van túl.
USAracing
Új csapat és versenyző csatlakozik az IndyCar mezőnyéhez
A DragonSpeed Racing bejelentette, hogy 2019-ben részidős programot indít az amerikai open-wheel szakág csúcsbajnokságában. [...] Bővebben!
Raiders
Derek Carr sokkal jobban teljesít Amari Cooper nélkül
Az idei szezont igen rosszul kezdte Derek Carr és az első két hónapban visszatérő téma volt, hogy esetleg megválunk a franchise irányítónktól.