Schumacher: Ideje már, hogy újrakezdjük

2005.01.12. 11:38
A hétszeres F1-es világbajnok, Michael Schumacher a múlt hétvégén hazaérkezett december óta tartó norvégiai vakációjáról. Előbb ugyan még részt kell vennie a Ferrari szokásos Madonna di Campiglio-i idénynyitóján, ám néhány nap múlva újra tesztelni fog.
A hét elején Sir Frank Williams egy angol lapnak nyilatkozott, elmondta, szerinte Michael Schumacher már nem teljesen a régi. Egyre nagyobb a nyomás rajta, hiszen mindenki újabbb vb-címet vár tőle, ráaádsul kezd félni is, ezért az a legvalószínűbb, hogy a szezon végén visszavonul.

"Hiányzik a versenyzés"

Schumachernek ezzel szemben - úgy tűnik - eszébe sem jut, hogy abbahagyhatná. A 36 éves szupersztár a hétvégén érkezett vissza december eleje óta tartó norvégiai vakációjáról, és legszívesebben azonnal F1-es autóba ülne.

"Már alig várom, hogy kezdődjön a szezon. Minden télen rá kell jönnöm, mennyire szeretek vezetni, és mennyire hiányzik a versenyzés. Ideje már, hogy újrakezdjük" - írta saját honlapján a hétszeres világbajnok.

"Ismét világbajnokok akarunk lenni"

A Ferrari a héten tarja a szokásos Madonna di Campiglio-i sínapjait, amely tradicionálisan a szezon kezdetét jelzi, majd néhány nap múlva már az autót tesztelik. A csapat összetétele nem változott, és a cél is a megszokott: "Az istálló minden tagja világbajnok akar lenni idén is".