Natália
-3 °C
8 °C

Briatore náci karlendítéssel üdvözölte a McLarent?

2006.04.01. 17:37
A Bild című német bulvárlap szombati számában fotót közölt Flavio Briatore Renault-menedzserről, és állítja, a csapatfőnök náci karlendítéssel üdvözölte a McLaren-Mercedes istállót annak boxa előtt. Az olasz üzletember ezt tagadja, beperli az újságot, de a Renault sajtófőnöke elárulta, valami történt.
Botrányt kavart Flavio Briatore, a Renault csapatfőnöke a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj pénteki szabadedzései után.

"Mindenkit beperelek"

A német Bild című bulvárlap fényképén úgy látszik, az olasz üzletember náci karlendítéssel üdvözölte a McLaren-Mercedes csapatot annak boxa előtt, sőt, az újság állítja, közben még a sarkát is katonásan összecsapta.

"Szó sincs ilyesmiről, csak integettem valakinek, senkit sem akartam megsérteni. Nevetséges az egész, természetesen beperelem a lapot és mindenkit, akinek köze van az ügyhöz" - nyilatkozta az 55 éves menedzser.

"Briatore szeret tréfálni"

A Renault egyik szóvivője is kommentálta a történteket, és szavaiból az tűnik ki, hogy mégis történt valami: "Briatore szeret bohóckodni, idétlen tréfákat kiagyalni, de ezek mögött sem politika, sem rosszindulat nincs".

A playboynak tartott F-1-főnök kapcsolata Ron Dennis McLaren-vezérrel közismerten ellenséges, korábban többször vitatkoztak a sajtón keresztül, és nem is titkolják, hogy nem kedvelik egymást.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.