Elemér
5 °C
16 °C

Építsünk csapatot!?

2000.04.26. 12:44
Szerda este magyar idő szerint fél kilenckor Belfastban, Észak-Írország ellen lép pályára a magyar labdarúgó válogatott, hogy ismét megpróbálja a ,,lehetetlent": 2000-ben is győzelmet aratni végre valaki ellen. Az idén harmadik alkalommal pályára lépő nemzeti tizenegy újra megpróbálkozik a gólszerzéssel, míg Bicskei tovább kísérletezik a csapat építésével.

A szövetségi kapitány most éppen két támadóval küldi pályára a csapatát. Ez bíztató lehet a lengyelek elleni meccsen látottak után - arról most ne beszéljünk, hogy az ékpár tagjai eddig kétszer voltak eredményesek a címeres mezben. A taktikán némileg változtatva négy középpályással áll fel a csapat - bár a bal oldalon számításba vett újonc, Pető Zoltán inkább védőjátékos. Tehát vagy egy neki viszonylag szokatlan poszton kell játszania, vagy tulajdonképpen öt védekező emberrel kezdünk a nem túl acélos északír nemzeti tizenegy ellen... (A szigetek leggyengébb csapatának tartott együttesből ráadásul hiányozni fog a leggólerősebb játékosuk, a csapatkapitány Lomas.)

Várható összeállítások

Észak-Írország - Magyarország

Belfast, Vezeti: Richards (Richards, Bates) - walesiek
Észak-Írország: Taylor - Nolan, Williams, Taggart, A. Hughes - Gillespie, Sonner, Lennon, M. Hughes - Quinn, Healy
Magyarország: Király - Sebők - Fehér, Hrutka, Mátyus - Lendvai, Dárdai, Illés, Pető - Preisinger, Horváth

Ami pedig az összeállítást illeti: a két Hertha játékoson kívül négyen kezdenek a belga bajnokság kiesőjelöltjéből, a Geelből, ketten a német másodosztályból, egy játékos (Illés) képviseli a PNB rendkívüli erejét, Horváth Ferenc a geeliekhez hasonlóan Belgiumból utazott Belfastba, míg Hrutka szokásához híven a kispadról került a védelem tengelyébe. Igaz, őt állítólag tizenkét menedzser figyeli. Ha már máshol nem tudják...

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

UTAZÁS kiállítás

Március 2-5. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban (x)