Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sport

Futball

Blogok

Raiders
A szenvedő csapatban egy játékos azért még mindig elit szinten teljesít
A Raiders az idei szezonra nem, hogy fejlődött hátralépett és nem is csak egy lépéssel.
Tommy autosport
Meeke a Toyotánál, Lappi a Citroennél folytatja, Latvala marad a Toyotánál
Az észak ír Kris Meeke akit tavasszal a Portugál rallyn történt totálkár után a Citroen Racing visszaléptetett az ez évi versenyzéstől jövőre visszatér a rally világbajnokság, a WRC küzdelmeibe.
Katarzis nélkül
Utánam a záróbusz
Rendhagyó poszt következik a 33. Spar Maratonról. Ennél rendhagyóbb, már csak az lehetne, ha a záróbusz vezetője írna a maratonról... [...] Bővebben!
A Futballkutató
Vendégcikk | Futballhétvége: A manchesteri túra
Eljött hát a nap! 2018.10.04-én, csütörtökön 8:40-kor landolt, mit landolt, szó szerint belecsapódott a leszállópályába a repülőgépünk. No, de sebaj, az a lényeg, hogy szerencsése...
USAracing
Az amerikai versenypályák legérdekesebb embere
Arról a kifejezésről, hogy NASCAR-sztár mindenki előtt egy versenyző képe ötlik fel, a huszadik század végének egyik legnépszerűbb figurája mégis a pitfalon ugrált egy üzemanyag kannával a vállán.
9 Nyíl
Magyarország megint Eb-t rendezhet
A szeptemberben Budapesten lebonyolított felnőtt steel darts Európa-bajnokságot követően máris újabb kontinensviadal megrendezésére készülhet a Magyar Darts Szövetség.